Castelul lui Alis in Wonderland de pe Feleacu își așteaptă micile prințese și prinți

de | | 2 Minute

Castelul lui Alis in Wonderland de pe Feleacu își așteaptă micile prințese și prinți

Celor mici le place să li se spună povești, dar mai ales să facă parte din poveste. Grădinița Alis se află într-un loc minunat din Cluj, pe unul dintre dealurile pitorești ale orașului, Feleacu. Situat în Făget, Castelul lui Alice are tot ce trebuie pentru a-i introduce pe cei mici în lumea înconjurătoare, dar mai ales în lumea frumoasă a animalelor fiind înconjurat de ponei, căței, cai și alte vietăți la fel de iubite de către copii.

castelul lui alis in wonderland cluj (2)

Activitățile grădiniței Castelul lui Alis in Wonderland oferă copiilor oportunitatea de a descoperi lumea în mod direct și prin joacă. În afara lecțiilor de învățare, copiii își pot dezvolta anumite abilități, aptitudini sportive sau artistice prin participarea la cursurile de înot, dans, muzică, sport sau echitație.

castelul lui alis in wonderland cluj (2)

Ca particularitate, în afara lecțiilor de învățare, Grădinița Alis in Wonderland se străduiește să asigure copiilor o viață sănătoasă, punând la dispoziția acestora o salină. Salina Wonderland îi ajută pe cei mici să lupte împotriva frecventelor bronșite și a astmului fiind dotată cu un aparat de ultimă generație.

Înscrierile la grădiniță se pot face de la vârsta de un an și jumătate, iar opțional se poate asigura transport cu microbuzul.
Totodată, la Castelul lui Alis se pot organiza petreceri de onomastică pentru copii.

castelul lui alis in wonderland

Vă așteptăm cu cei mici la Castelul lui Alis pentru a-i ajuta să facă parte dintr-o poveste frumoasă din țara minunilor!

INFORMAȚII ȘI ÎNSCRIERI GRĂDINIȚA ALIS IN WONDERLAND CLUJ:
Andrada Văcar – 0743 400 869