Grădinița Alice in Wonderland: Alege o educație trainică pentru copilul tău!

de | | 2 Minute

Grădinița Alice in Wonderland: Alege o educație trainică pentru copilul tău!

I-ai oferit copilului tău un mediu bun în care să se dezvolte și o bună creștere. Ai dori ca educația dată să se continue și în grădiniță? Ai dori un mediu care să-l stimuleze să asimileze noi cunoștințe despre lume și viață?

Grădinița Alice in Wonderland din Făget este o unitatea preșcolară din Cluj în care orice copil ar dori să se joace și să învețe lucruri noi. În grădinița lui Alice copiii se simt în largul lor, pictează, fac mișcare, cântă, învață să se exprime într-o limbă de circulație internațională, învață să practice jocuri logice, își însușesc deprinderi ale unei vieți sănătoase, descoperă tainele unui sport elegant, precum echitația.

În cadrul activităților de învățare se pot desfășura mai multe opționale: engleză (de două ori pe săptămână), germană (o dată pe săptămână), micul artist, momente de mișcare, atelierul micului bucătar, jocuri logice și șah, ședințe terapeutice în salină. La grupele de 2-3 ani sau de 3-4 ani, unele dintre aceste opționale nu sunt incluse datorită vârstei mici.

În afara lecțiilor de învățare, copiii își pot dezvolta anumite abilități și aptitudini sportive sau artistice prin participarea la cursurile de înot, dans modern, dar și la activități asistate de animale.

Grădinița Alice in Wonderland Cluj

Grădinița lui Alice oferă condiții propice pentru a practica cursurile amintite, contribuind în acest mod la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Copiii sunt curioși să descopere lumea înconjurătoare, lumea animalelor și se bucură atunci când au prilejul să interacționeze cu acestea. Grădinița Alice in Wonderland dă posibilitatea copiilor să descopere lumea animalelor în mod direct – prin joacă. La castelul lui Alice veți găsi ponei, cai, căței, animale foarte îndrăgite de copii.

Situată pe unul dintre dealurile pitorești ale orașului, Feleacu, grădinița lui Alice își așteaptă micile prințese și prinți.

În funcție de nevoile părinților, aceștia pot opta pentru programul scurt (08:00-12:00) – 750 lei sau pentru programul prelungit (08:00-19:00) – 980 lei.

Foarte important de reținut este că pentru al doilea frate sau soră se acordă reducere de 30% din taxa programului ales.

Optează pentru o educație frumoasă și trainică a copilului tău!
La Grădinița Alice in Wonderland din Făget tot ce ai clădit ca educație în familie pentru copilul tău se va consolida!

grădinița alice in wonderland cluj

Informații și înscrieri Grădinița Alice in Wonderland Cluj: Andrada Văcar – 0743 400 869
Informații loc de joacă Castelul Alice: 0744 819 493
Date de contact Wonderland Cluj:

Adresa: Feleacu, nr. 5 A-E
Telefon: 0740 966 337 sau 0364 888 840
Email: [email protected]
FB: facebook.com/wonderlandcluj & facebook.com/wonderbistrobar
Site: www.wonderlandcluj.ro