Senzații tari pe tărâmul magic – Wonderland Cluj Resort

de | | 2 Minute

Senzații tari pe tărâmul magic – Wonderland Cluj Resort

Pe tărâmul minunilor, orice e posibil. Frumusețea locurilor te face să te bucuri de lucruri mărunte precum ciripitul păsărilor, foșnitul frunzelor sau clipocitul apei. Pentru a ajunge la locație nu ai nevoie de unicorni sau cai înaripați care să îți ofere acces pe tărâmul magic. Ai nevoie doar de un mijloc de transport care să te ducă în afara Clujului, la Wonderland Cluj Resort.

Drumul nou asfaltat te va duce spre o adevărată oază de relaxare, în care orașul ți se întinde la picioare iar linia orizontului se pierde în verdele smarald al cadrului natural în care se află locația. Pe lângă posibilitățile de relaxare de care te poți bucura aici, senzațiile tari stau la pândă și te ispitesc cu multe activități pe care merită să le încerci măcar o dată în viață.

Dacă ești o persoană activă, atunci ai ajuns în locul potrivit! Fie că preferi sportul în aer liber sau activități în interior, Wonderland Cluj Resort îți oferă alternative pentru oricare dintre acestea:

Terenul de fotbal și tenis cu piciorul, sala de fitness utilată cu echipamente moderne, cursuri de înot pentru copii și adulți sau închirierea bicicletelor. În curând va fi disponibil și terenul pentru tenis de câmp, iar pentru un plus de adrenalină, puteți încerca cu gașca de prieteni, paintball.

Paintball Wonderland

Legătura omului cu natura și animalele este una specială, iar aici, pe tărâmul magic ai ocazia să o exploatezi prin echitație. Ca activități de interior, vă recomandăm întrecerile de darts, biliard, snooker, ping pong sau foosball organizate în camera de jocuri.

Gaming Room Wonderland

Cireasa de pe tort însă este o activitate care nu se încadrează în categoria celor terestre, și anume zborul cu balonul cald.

Balon Wonderland

Dacă ai visat dintotdeauna să zbori, să vezi orașul dintre nori și oamenii cum se transformă în punctulețe, zborul cu balonul cald e o senzație de pus pe lista de dorințe. Senzațiile tari și bucuriile pe care ți le oferi sunt răspalata pentru zilele în care muncești pentru visele tale. Te așteptăm așadar pe tărâmul magic, în care te poți relaxa total sau încărca bateriile prin sport și adrenalină.

Date de contact Wonderland Resort Cluj:

Adresa: Feleacu, nr. 5 A-E
Telefon: 0740 966 337 / 0364 888 840
Facebook
Website