5/5 din 1 review
noul meniu de vara off the wall (9) (Large)

Off the Wall

Update 01.02.2018: Din păcate, începând cu luna februarie 2018, îndrăgitul restaurant S-A ÎNCHIS. Sperăm la o revenire! 

In inima Clujului, aproape de Piata Muzeului, se afla cel mai cool restaurant bistro canadian din oras, „Off the Wall”, deschis si condus de doi canadieni indragostiti de acest oras vibrant. De ce sa alegi Off The Wall? In primul rand mancarea este pregatita in bucataria restaurantului „from scratch” si este servita intr-o atmosfera multiculturala, puternic influentata de numeroase culturi si de creatiile lor culinare, iar meniul se schimba in functie de sezon, fiind in mare masura dependent de produsele disponibile local in fiecare perioada a anului.

Fie ca alegi acest restaurant pentru o iesire casual alaturi de prieteni sau iti doresti o intalnire romantica, aici este locul unde vei gasi atmosfera perfecta si meniuri delicioase datorita carora te vei intoarce de fiecare data.

Contact Off the Wall

Adresa: Str. Georges Clemenceau nr. 3
Tel.: 0749 619 240;
E-mail.: [email protected]
Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro

Program:
Luni-Vineri: 16:00 – 23:00
Sâmbătă: 14:00 – 23:00
Duminică: 14:00 – 22:00

Deliverieshipmenu.ro/off-the-wall

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole