Off The Wall – the coolest canadian bistro in town

de | | 3 Minute

Off the Wall Cluj

Cum arată pentru voi restaurantul ideal și… ce gust are? Care sunt ingredientele de succes pentru a vă convinge să vă reîntoarceți tot mai des? Locația, ambianța, evenimentele găzduite aici și, desigur, mâncarea sunt elementele în funcție de care ne întoarcem sau nu într-un anumit local. Având în minte aceste caracteristici, noi ne-am învârtit prin tot orașul și ne-am oprit pe strada Georges Clemenceau la numărul 3 la restaurantul Off The Wall.

Off the Wall este rezultatul poveștii de dragoste dintre bucătăria canadiană și orașul Cluj-Napoca, dintre prospețimea, aroma și culoarea ingredientelor locale și rețetele inspirate de varietatea culturală de pe cuprinsul mapamondului.

Off The Wall - the coolest canadian bistro in town

Când am auzit prima oară de Off the Wall ne-am așteptat să descoperim o nebunie disco, căci Off the Wall este și albumul semnat de Michael Jackson și lansat în 1979, însă restaurantul ne-a surprins cu o ambianță cozy, unde modernul se îmbină perfect cu vechea pivniță de vinuri din Piața Muzeului, creând o atmosferă confortabilă și intimă.

De ce ne place restaurantul Off The Wall? În primul rând, aici ai siguranța că toate ingredientele sunt proaspete, preparatele, sosurile, pâinea, totul se gătește de la zero în bucătăria restaurantului. Bucătăria este deschisă, iar curioșii pot arunca un ochi pe după meniu să vadă magia în desfășurare: cum li se pregătesc comenzile. Dacă tot am amintit de comezi, trebuie menționat că personalul restaurantului este deosebit de atent și de amabil. Noi ne-am simțit răsfățate.

Off The Wall - the coolest canadian bistro in town

În al doilea rând, puteți fi siguri că aici vă veți bucura doar de aroma mâncărurilor, nu și de fumul de țigară deoarece, Off The Wall este printre primele restaurante clujene unde nu se fumează, iar toată lumea respectă acest lucru.

Off The Wall - the coolest canadian bistro in town

Și desigur mâncarea… Așa cum am menționat anterior, toate ingredientele sunt proaspete, provenind de la producători locali, mâncărurile sunt gătite în bucătăria restaurantului, iar meniul este gândit astfel încât să ne bucurăm de preparatele specifice sezonului în curs. Dacă tot suntem la capitolul mâncare, nu pot să nu amintesc burgerii. Recomandarea noastră este The Tayler-Made Burger – o turtă mare de vită şi porc, bacon, ceapă caramelizată, cremă de brânză cu mucegai, murături cu mărar, pe o chiflă de casă cu seminte de susan, servit cu cartofi prăjiţi de casă și sos tandoori.

Off The Wall - the coolest canadian bistro in town

De ce nu ne place Off The Wall? Nu am găsit încă un motiv îndeajuns de convingător, așa că va trebui să tot revenim, să ne răsfățăm cu dish-uri delicioase și deserturi incredibile (pentru aceia care au transformat dulciurile în religie, recomandăm White Chocolate Lava Cake alături de un pahar de Liliac Nectar of Transylvania).

Off The Wall - the coolest canadian bistro in town

Așa că, fie că doriți să vă întâlniți cu prietenii la un pahar, fie că sunteți în căutarea locului perfect pentru o întâlnire romantică, fie că sunteți o persoană gurmandă în căutarea unor meniuri delicioase, pregătite în întregime în bucătăria restaurantului, vă așteptăm cu nerăbdare în localul nostru!

Contact Off the Wall Cluj:

Adresa: Str. Georges Clemenceau nr. 3
Tel.: 0749 619 240
Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro
Program: Lu-Sa: 16:00 – 23:00