Off the Wall te așteaptă cu deserturi de îndulcit inima

de | | 2 Minute

Zilele de iarnă nu se lasă duse prea repede. Frigul îi determină să dârdâie și pe cei mai mari iubitori ai anotimpului rece. Zăpada scârțâie sub picioare, iar spre seară, la localurile din centrul orașului se îndreaptă toți cei dornici să ia o cină care să-i poarte cu gândul de la derdelușurile pline de sănii și schiuri ale copilăriei, până departe peste continente și mări.

Cel mai potrivit local, pentru o călătorie culinară de neuitat, este Off the Wall, restaurantul multicultural din centrul vechi al orașului, deschis de doi canadieni, Tayler Gladue și Oliver Ryffel. Pentru cei doi canadieni a fost dragoste la prima vedere atunci când au descoperit Clujul, iar din hotărârea lor de a rămâne aici și de a-și deschide o mică afacere orașul a avut numai de câștigat. Off the Wall dă un plus de culoare multiculturalității și gastronomiei clujene, pată de culoare fiind adusă tocmai din îndepărtatul continent al Americii de Nord.

La Off the Wall, produsele locale, precum legumele și fructele din grădinile clujenilor, dar și laptele sau carnea furnizată de fermierii locali își găsesc loc în bucătăria restaurantului celor doi canadieni. Ele constituie ingredientele pentru rețete inspirate de varietatea culturală și creațiile culinare din toate colțurile lumii.

Cum e și firesc, Off the Wall propune, în această lună de iarnă, niște preparate pufoase, îndulcite cu un sirop specific bucătăriei canadiene.

off the wall clatite canadiene sirop de artar banane iaurt grecesc (2)

Desertul la care s-au oprit mulți dintre pofticioși au fost clătitele canadiene cu sirop de arțar și banane. Siropul de arțar este întrebuințat în prepararea multor deserturi în Canada. Siropul este fabricat din sevă de arțar, canadienii făcând din recoltarea acesteia din urmă o adevărată tradiție. De aici și importanța acordată arțarului, devenit simbol al Canadei. Nu este de mirare că pe steagul național, canadienii au ales să ilustreze frunza arborelui cu această sevă delicioasă.

Toți cei care au mâncat în restaurantul Off the Wall din clătitele canadiene cu sirop de arțar au fost încântați. Până și frigul de afară a fost îmblânzit.

Atmosfera din restaurantul cochet se menține în ianuarie la fel de caldă și „canadian” de dulce. Din produsele locale clujene, proaspete și delicioase, în bucătăria restaurantului Off the Wall, se pregătesc clătitele cele mai pufoase și prezentabile.

off the wall clatite canadiene sirop de artar banane iaurt grecesc (1)

Restaurantul Off the Wall vă așteaptă să vă bucure papilele gustative. Seara rece de iarnă poate deveni neașteptat de călduroasă. Cu prietenii sau familia puteți povesti în voie, având alături un desert pufos și savuros: clătite cu iaurt grecesc și fructe de pădure.

Clatitele pot fi comandate doar până în data de 31 ianuarie 2016.

Pofta bună, la clătite pufoase!

Off the Wall se află lângă Piața Muzeului, strada Georges Clemenceau, nr.3.

Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro
Program: Lu-Sa: 16.00-23.00
Pentru rezervari sunati la 0749 619 240 sau scrieti un email la [email protected]