Mâncare gătită încet la Off the Wall pentru „timpuri grăbite”

de | | 3 Minute

Mâncare gătită încet la Off the Wall pentru „timpuri grăbite”

Lucrurile prețioase nu se fac în grabă, ele au nevoie să le acordăm timp.

Simțim cum în viața de zi cu zi suntem antrenați într-o grabă eternă. La serviciu trebuie să predăm un proiect important. În stradă, claxoanele nu mai contenesc, fiecare șofer își pierde răbdarea. Cursurile de la facultate te țin treaz zi-noapte și simți că timpul nu-ți mai ajunge pentru a te pregăti de sesiune.

Lumea toată este super grăbită, dar în oraș există un local în care înveți să-ți educi răbdarea și să apreciezi lucrurile în care se investesc răbdare, timp și pasiune.

mâncare gătită încet la off the wall (1)

La restaurantul Off the Wall te așteptăm cu preparate care necesită timp și pricepere pentru a fi gătite. Să ai răbdare după lucruri în care s-a pus suflet înseamnă să te bucuri de preparate speciale. Gătite încet la foc potrivit și atâta timp cât au nevoie, preparatele din carne de curcan, vită sau porc de la Off the Wall se desprind de os. În mod normal, nu ai nevoie de cuțit pentru a tăia carnea, pentru că se desprinde singură.

mâncare gătită încet la off the wall (3)

mâncare gătită încet la off the wall (2)

Preparatele deosebite, care te vor învăța să nu te lași prins de agitația cotidiană, se potrivesc cu vinurile pe care le deținem. Și ca să exemplificăm, îți recomandăm Slow Cooked Turkey împreună cu vinul Metamorfosis Cabernet Sauvignion.

Spre deosebire de alte restaurante care oferă două-trei tipuri de vinuri, noi avem 26 de etichete de vinuri la pahar. Dacă un tip de vin pe care nu l-ai încercat până acum îți face cu ochiul, ai posibilitatea de a-l degusta. Trebuie doar să menționezi ospătarului că dorești o mică mostră.

Off The Wall - the coolest canadian bistro in town

Dacă te oprești la Off the Wall, în afară de colecția extinsă de vinuri, te așteaptă și o colecție foarte populară de beri artizanale românești, ultima achiziție fiind Nemțeana Arămie la draft.

Meniu de Vară la Off the Wall

Fă-ți timp pentru a zăbovi alături de prieteni la Off the Wall! Acordă-ți răgazul de a te bucura de preparate unice, gătite încet cu multă răbdare și dragoste! Vei înțelege că lucrurile prețioase nu se fac în grabă, ele au nevoie să le acordăm timp.

Contact

Adresa: Str. Georges Clemenceau, nr. 3
Tel.: 0749 619 240;
E-mail.: [email protected]
Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro
Program: Lu – Sâ: 16:00 – 23:00

mâncare gătită încet la off the wall (4)