In jurul lumii, cu gustul Transilvaniei

de | | 2 Minute

In jurul lumii, cu gustul Transilvaniei

Cine ar fi crezut ca de Cluj se indragostesc pana si canadienii, veniti tocmai de pe indepartatul continent al Americii de Nord!? Din dragoste pentru aceste tinuturi transilvanene doi canadieni au deschis restaurantul Off The Wall, un local care se ocupa de ceea ce se cheama gastronomie moderna.

Inspirat de bucataria canadiana care este influențată de numeroase culturi și de creațiile lor culinare si specializat in bucataria franceza, bucatarul-sef de la Off The Wall si-a propus să combine legumele, fructele și carnurile gustoase produse de fermierii ardeleni cu rețete inspirate de varietatea culturală, de pe cuprinsul mapamondului.

De altfel, bucatarul-sef a fost cucerit pe loc de produsele proaspete, organice atat de delicioase, pe care le-a găsit în piețele clujene, iar preparatele poarta-n ele bucuria de a gati cu asemenea ingrediente.

cheesecake off the wall

Aceasta incantare este transmisa mai departe clientilor Off The Wall, intr-un fel aparte. Acestora le sunt dedicate evenimente speciale, in diferite zile ale saptamanii, Ziua de luni vine cu o incurajare de a incepe saptamana cu bine. Cei care trec pragul localului sunt invitati la un Brian Burger suculent si o halba de bere Ursus, toate la doar 25 de lei.

The Brian Burger este o combinatie reusita de gusturi si texturi, fiind compus dintr-o turtiţă savuroasa de vită şi porc, caşcaval, ceapă şi salată, cu maioneză, muştar şi murături, pe o chiflă de casă cu semințe de susan, servit cu cartofi prăjiţi de casă și sos tandoori.

burger Off the wall

O data la doua saptamani, miercurea este rezervata muzicii. „Off The Wall Sax Night” presupune bucuria de a petrece cu prietenii o seara, intr-o atmosfera cu muzica cantata la saxofon de talentata artista Deni; cu mancare buna si bauturi racoritoare.

Nici amatorii vinului de calitate nu sunt neglijati. Pentru ei se pregateste in fiecare joi „Wine Lovers’ Thursday”, cand la o sticla de vin cumparata, a doua poate fi primita la jumatate de pret.

Pentru clientii care nu servesc vin sau bere, restaurantul le propune un cocktail de sezon, propria vodca cu diverse arome de fructe de vara.

La Off The Wall bucatarii sunt creativi, ospatarii sunt spirituali, bautura rece, mancarea te poarta cu gandul prin toata lumea, iar gustul ei te tine aproape de tarinile bogate ale Transilvaniei, cu legume proaspete si carnoase, cu fructe dulci si aromate.

Contact:
Adresa: Str. Georges Clemenceau Nr.3, Cluj Napoca
Mobil: +4 0749 619 240

Web: www.offthewall.ro/ro/

Facebook: www.facebook.com/offthewall.ro

caesar off the wall

pinacolada off the wall