Planuri de primăvară cu bere artizanală la Off the Wall

de | | 3 Minute

Planuri de primăvară cu bere artizanală la Off the Wall

Ne pregătim de o primăvară veselă și dătătoare de speranță. Ne facem planuri și gândim strategii pentru o nouă perioadă pe care ne-o dorim cât mai productivă.

Planuri de primăvară își fac și cei de la Off the Wall, restaurantul multicultural din centrul Clujului deschis de doi canadieni care, într-una din călătoriile lor prin lume, s-au îndrăgostit de Cluj și au rămas aici.

Restaurantul Off the Wall combină legumele, fructele și cărnurile gustoase produse de fermierii ardeleni cu rețete inspirate de varietatea culturală, de pe cuprinsul întregului mapamond.

Planuri de primăvară cu bere artizanală la Off the Wall

„Ingredientele cu care lucrez ajung pe masa mea direct de la fermă. Doresc să aplic aceleași standarde și în cazul oaspeților mei”, spune chef Tayler Gladue, specializat în bucătăria franceză. Pentru că majoritatea ingredientelor sunt procurate din piețele locale clujene, în restaurantul Off the Wall mâncarea este întotdeaună 100% proaspătă. Iar mâncarea cu cât este mai proaspătă cu atât este mai bună, mai gustoasă și dorită de clienți.

Un alt motiv pentru care este apreciată mâncarea de la Off the Wall este că se gătește, pe loc, ,,from scratch”, căci la Off the Wall nu se folosesc nici congelatoare, nici cuptoare cu microunde.

Fiind în mare măsură dependent de produsele locale disponibile în fiecare perioadă a anului, meniul de la singurul bistro canadian din Cluj se schimbă în funcție de sezon. Pregătirea pentru zilele calde de primăvară a început încă din iarnă. Din dorința de a promova produsele locale și, bineînțeles, de a oferi clienților produse noi, în meniul restaurantului Off the Wall se găsesc berile artizanale românești Zăganu (produsă în Brașov) și Nemțeana (Piatra-Neamț), dar și berea artizanală Hophead, produsă la Cluj de Hophead Brewing – berăria deschisă în Mănăștur de către doi tineri reîntorși în țară din State. În afară de berile artizanale românești amintite, în meniul de băuturi se mai găsește Hobgoblin, o savuroasă bere artizanală roșie, englezească.

Din martie, în afară de mărcile amintite mai sus, cei care prețuiesc berea de calitate și vor dori să o savureze pe terasă vor putea alege din berile artizanale noi introduse: Sikaru, Terapia și Ground Zero.

Planuri de primăvară cu bere artizanală la Off the Wall

De, asemenea, restaurantul Off the Wall pregătește un meniu special privind mâncarea pentru servirea la terasă. În aceste zile va concepe mici gustări, aperitive pe care să le savurați cu prietenii alături de o bere artizanală la halbă.

Cu intenția de a satisface toate gusturile, bistro-ul canadian va readuce pentru clienții săi băuturile făcute în casă, precum votca infuzată din diferite fructe de sezon.

Fiind creația a doi canadieni, în sezonul primăvară-vară, Off the Wall dorește introducerea mai multor specialități culinare cu specific canadian. Preparatele care vor reveni cu siguranță sunt clătitele canadiene cu sirop de arțar, desertul care a avut mare succes la clienți în această iarnă.

Planuri de primăvară cu bere artizanală la Off the Wall

Contact
Adresa: Str. Georges Clemenceau nr. 3
Tel.: 0749 619 240; [email protected]
Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro
Program: Lu-Sa: 16:00 – 23:00