4 preparate delicioase pe care le poți găsi la Street Food Festival, marca Off the Wall

de | | 3 Minute

4 preparate delicioase pe care le poți găsi la Street Food Festival, marca Off the Wall

Expresia spune să nu-ți bagi nasul unde nu-ți fierbe oala, dar noi suntem pofticioși din fire și până să se risipească norii și descărcările lor electrice, fiind prima zi oficială de Street Food Festival, am dat o fugă până la Off the Wall (vă povestim cu altă ocazie și cum ne-am deplasat până acolo).

Restaurantul din Piața Muzeului, aflat pe str. Clemenceau 3, și-a propus, ni se pare, să ne bucure la toate festivalurile clujene. Abia ce s-a încheiat Jazz in the Park, festival la care s-a poziționat ca restaurant oficial, și se mută parțial la Street Food Festival, pe Aleea Stadionului, între 6 – 9 iulie.

Off the Wall este singurul restaurant canadian din Cluj și unul pe care îl recomandăm mereu cu drag din câteva motive simple: în bucătăria lor vom găsi mereu produse și ingrediente locale și totul e gătit pe loc, „from scratch”. Restaurantul a fost deschis de doi canadieni care s-au îndrăgostit de Cluj și au decis să rămână aici. De altfel, sunt printre cei mai constanți încurajatori ai afacerilor mici locale, inclusiv prin faptul că legumele de sezon le procură din piață, când sunt disponibile sau, ca fapt divers, au unul dintre cele mai „stufoase” meniuri când vine vorba de bere artizanală.

Așa că pofticioși și curioși din fire, am vrut să știm ce delicatese ne pregătesc pentru Street Food Festival 🙂

1.Fried Pickle

Sunt murături de casă, făcute pane și servite cu sos de brânză maturată. Inedit: castraveții sunt murați chiar la Off the Wall. Un aperitiv popular în Canada, inedit la noi, ce merge perfect cu o bere rece într-o zi de vară.

2. The Tayler-Made Burger

Nu putea lipsi de la festival unul dintre cei mai apreciați și populari burgeri Off the Wall. The Tayler-Made Burger conține un amestec de carne de vită și porc, cu maioneză, bacon, cașcaval, busuioc și salată de murături. Din nou, murăturile sunt din rândul celor puse la murat chiar de către cei de la Off the Wall. Toate ingredientele sunt puse pe o chiflă de casă cu semințe de susan – pâine care, de asemenea, e făcută la Off the Wall!

Unul dintre producătorii locali susținuți de Off the Wall este Moldovan, locul de unde restaurantul se aprovizionează cu o carne proaspătă (niciodată înghețată!).

3. The Bacon Chicken Ranch Burger

Un burger nou în meniul restaurantului, The Bacon Chicken Ranch Burger spune de la sine: e piept de pui cu bacon, roșie, salată, ceapă roșie și sos Ranch, pe o chiflă de casă cu semințe de susan. „Ranch” e un sos apreciat și faimos în Canada și prin Statele Unite, pe bază de usturoi și ierburi.

4. Nanaimo Bar Cake

Un desert cât se poate de canadian, Nanaimo Bar Cake este un baton de caramel, așa ca o felie de tort, cu nuci, cocos și cremă, servit cu topping de ciocolată. Denumirea i se trage de la Nanaimo, un oraș aflat pe coasta de vest a Canadei, de pe Insula Vancouver.

Cele 4 preparate delicioase pe care le poți găsi la Street Food Festival vor fi, desigur, adaptate festivalului pentru a putea fi luate la mână.

Iar cei curioși să testeze și alte rețete internaționale inedite gătite cu ingrediente locale, servite poate alături de o bere artizanală, o pot face direct la restaurant. Off the Wall rămâne deschis și pe durata festivalului!

Contact Off the Wall

Adresa: Str. Georges Clemenceau nr. 3
Tel.: 0749 619 240;
E-mail.: [email protected]
Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro

Program:
Luni-Vineri: 16:00 – 23:00
Sâmbătă: 14:00 – 23:00
Duminică: 14:00 – 22:00

Deliverieshipmenu.ro/off-the-wall