Meniu de Vară la Off the Wall: tentații culinare în centrul Clujului

de | | 2 Minute

Meniu de Vară la Off the Wall: tentații culinare în centrul Clujului

Vești bune pentru cei care își doresc zile însorite și seri speciale la restaurantul Off the Wall! Ne așteptăm oaspeții cu un meniu bogat, adaptat pentru vara 2016, unde fiecare își poate găsi băutura „cool” sau mâncarea preferată.

Nu vă dezvăluim foarte multe despre surprizele culinare aromate sau băuturile răcoroase din acest sezon nou. Rămâne să le descoperiți singuri dintr-un meniu în care rețetele noi introduse vă vor entuziasma, iar cele obișnuite, favorite, vă vor strânge prietenii alături.

Cert este că în meniu revin unele din „preferințele” din anii trecuți: nachos (chipsuri crocante cu brânză, pico de gallo, smântână și cremă de avocado) și risotto cu ciuperci și bacon (ciuperci sauté cu bacon, șalotă, usturoi și vin alb cu orez arborio, cremă de brânză și parmezan). Vom readuce pe mese savuroasele și pufoasele clătite canadiene (canadian-style pancakes) cu unt de arahide și banane proaspete, cu spumă de unt și sirop sau cu nucă de cocos și sos de rom, precum și o selecție de gustări, ideale la un pahar de vin sau unul de bere.

Meniu de Vară la Off the Wall

Din categoria „Preparate care vă vor entuziasma”, vă recomandăm să vă condimentați ziua cu un Cajun Spice Chicken Quesadilla: pui cajun cu cașcaval, roșii proaspete, ceapă și artei iute într-o tortilla crocantă, la care puteți adăuga și cremă de avocado. Sau, dacă burgerul e opțiunea voastră de suflet, imaginați-vă cât de delicios poate fi un burger suculent din carne tocată de vită și porc, cu salată de murături de casă, ketchup și brânză, toate „îmbrățișate” într-o tortilla crocantă. Dacă vi s-a făcut poftă doar citind, Cheese Burger Quesadilla e alegerea ideală!

Meniu de Vară la Off the Wall

Iar restaurantul Off the Wall deține cea mai mare selecție de beri artizanale românești, de la berea artizanală Hophead, produsă la Cluj-Napoca, berile artizanale Zăganu (produse în Brașov), Nemțeana (Piatra-Neamț), până la berile artizanale Sikaru, Terapia și Ground Zero. De asemenea, avem vinuri 100% românești, de cea mai bună calitate. Om fi noi un restaurant canadian, dar suntem mândri că vă putem oferi cele mai bune beri artizanale și vinuri din România!

Meniu de Vară la Off the Wall

Iar noul meniu de vară la Off the Wall vă răsfață și cu o serie de cocktailuri specific canadiene, dintre care amintim Calgary’s Bloody Caesare sau The Vancouver Avocado Gimlet.

Dă-ți întâlnire cu prietenii la Off the Wall! Mâncărurile proaspete preparate pe loc în bucătăria noastră și băuturile speciale vă vor determina cu siguranță să mai reveniți!

Contact
Adresa: Str. Georges Clemenceau nr. 3
Tel.: 0749 619 240; [email protected]
Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro
Program: Lu-Sa: 16:00 – 23:00