Rețeta reginei Caterina de Medici, în meniul de Revelion Off the Wall

de | | 2 Minute

Rețeta reginei Caterina de Medici, în meniul de Revelion Off the Wall

Lasă-te surprins de bucuria gustului oferită de preparatele din meniul de toamnă al restaurantului Off the Wall! Pentru a împăca pe toată lumea, în meniu au fost menținute unele preparate preferate de clienți, dar au fost introduse și altele noi. Descoperă specialitățile delicioase pe care numai Off the Wall ți le poate aduce la masă. Acum și prin HipMenu: hipmenu.ro/off-the-wall

Iar dacă vrei să te relaxezi în timp ce faci ceva nou și creativ, Off the Wall te scoate din casă. În parteneriat cu Acuarela Cocktails îți propune seri de relaxare după muncă. Vei crea o pictură unică și vei savura un cocktail împreună cu noi. Dacă nu vrei să ratezi o asemenea întâlnire, cumpără biletul de pe www.acuarelacocktails.ro. La sfârșitul unei seri de neuitat vei rămâne cu câte un tablou unicat, niște amintiri minunate și, de ce nu, un talent nou descoperit!

rețeta reginei caterina de medici off the wall

Te-ai gândit unde vei petrece de sărbători?

Off the Wall te ajută să-ți faci planuri frumoase pentru noaptea cea mai importantă din an, Revelionul. Meniul pentru Revelion a fost deja stabilit. Detaliile „surpriză”, pe care vi le dezvăluim acum, din meniul specific italian, au fost puse la punct de către un chef italian cu experiență în domeniu. Printre preparatele din meniu, veți găsi paste făcute în casă, dar și o rețetă clasică veche de 500 de ani, aparținând reginei franceze Caterina de Medici.

First Course – Starters: chicken liver pate, vegetable suffle, and salted muffin with shrim cocktail
Second Course – Hose -Made Fresh Pasta
A white Bolognese and gnocchi as well as a tagliatelli with squash, crispy bacon, and smoked cheese
Main Course:
Option 1 : A juicy pork tenderloin on a honey and cinnamon graze, prepared according to a recipe contained in Caterina de Medici’ s personal cook book.
Option 2: A grilled citrus-marinated salmon on a lime puree
Desert: White chocolate panacotta

rețeta reginei caterina de medici off the wall

Price per tichet: 300 Lei

Fiecare fel de mâncare, în afară de desert, va fi însoțit de un pahar cu vin, iar, la miezul nopții, pentru a marca trecerea în noul an, se va oferi un pahar cu șampanie Cashmere Dark.

Contact Off The Wall: 
Adresa: Str. Georges Clemenceau nr. 3
Tel.: 0749 619 240; [email protected]
Web: www.offthewall.ro
Facebook: facebook.com/offthewall.ro
Program: Lu-Sa: 16:00 – 23:00

rețeta reginei caterina de medici off the wall