5/5 din 1 review
arobs cluj

AROBS Cluj

Implicată constant în comunitate, AROBS Cluj este una dintre companiile care, pe lângă dezvoltarea sectorului IT, contribuie activ și la viața culturală a orașului. 

Povestea AROBS Transilvania Software începe în anul 1998, chiar aici, în orașul-comoară al Transilvaniei. După mai bine de 20 de ani de la înființare, AROBS a reușit să: 

  • Își dezvolte propria linie de produse – dintre care amintim Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS sau Optimall Logistic.
  • Să se specializeze totodată, pe furnizarea de soluții externalizate pentru variate industrii, precum Travel Software, Automotive Engineering, IoT, Hospitality Solutions, Home Automation Systems, Life Sciences, Cloud application development – Enterprises.

arobs cluj

European by birth, international by culture

Companie cu un capital 100% românesc, AROBS Transilvania Software înseamnă, în prezent, peste 800 de angajați și colaboratori, în birouri din România (Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București), dar și în filiale internaționale din Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia. 

Încă de la înființare, AROBS a reușit să dezvolte echipe de adevărați specialiști în domeniu, care livrează soluții IT eficiente și de calitate. Serviciile excelente, pentru care compania este recunoscută și apreciată atât la nivel național, cât și la nivel internațional, reflectă munca depusă, profesionalismul și dedicarea cu care este abordată fiecare colaborare. 

Una dintre puținele companii românești care se extinde în Europa și Asia, cu sute de parteneri la nivel global, AROBS rămâne însă o companie implicată în viața comunității locale, susținând proiecte și inițiative culturale, artistice și sociale. 

arobs cluj

Aplicațiile și soluțiile AROBS

Printre cele mai reprezentative domenii aplicative în care AROBS activează: 

  • Web Applications
  • Mobile Applications 
  • Embedded Solutions
  • Cloud Solutions

Pasiunea pentru tehnologie, inovație și creativitate, alături de un focus pe dezvoltarea de noi abilități în domeniu, sunt ingredientele care au făcut ca AROBS Cluj să devină una dintre cele mai renumite companii software din România. 

Date de contact AROBS Transilvania Software

Website
Facebook
Instagram
E-mail » [email protected]
Telefon » +40 264 202 116
Adresă AROBS Cluj » Str. Henri Barbusse, nr. 44-46

arobs

Informatii de contact

Numele locatiei: AROBS Cluj | Arobs Transilvania Software
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str. Henri Barbusse, nr. 44-46, Cluj-Napoca
Telefon: +40 264 202 116
Orar: Luni-Vineri: 09:00 - 18:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole