AROBS Distribution devine distribuitor oficial al produselor SONY în România

de | | < 1 Minute

AROBS Distribution devine distribuitor oficial, în România, al produselor SONY

AROBS Transilvania Software preia distribuția oficială a produselor SONY în România, prin Divizia AROBS Distribution.
Cu peste 11 ani de experiență în distribuția de produse electronice, AROBS Distribution a avut vânzări de aproximativ 3 milioane euro în 2018.

Voicu Oprean, founder & CEO al AROBS Transilvania Software, consideră că „având capacitatea logistică, experiența și o rețea extinsă și stabilă de colaboratori, la momentul actual strategia noastră este să accesăm parteneriate cu cele mai cunoscute branduri la nivel global.”

AROBS Distribuție beneficiază de un sistem de gestionare a stocului de cea mai înaltă acuratețe pentru trasabilitatea produselor în timp real, într-un spațiu logistic de peste 3000 m2 lângă București.

Divizia AROBS are parteneriate cu cei mai importanți retaileri la nivel național, International Key Accounts și magazine online din România și face eforturi continue pentru identificarea de noi parteneri, pentru comercializarea unei game vaste de produse electronice din categoriile auto, audio- video, îngrijire personală și electrocasnice.

Principalele branduri comercializate sunt Sharp, Motorola, Garmin, Mio, Carrera, Frank Provost, Silk’n, Jean-Louis David, Valera la care se adaugă brandul propriu Smailo (care cuprinde produse din categoriile electronice și auto).

Pentru mai multe detalii privind aceasta linie de business a AROBS Transilvania Software, vizitați » http://atmall.ro/ .