AROBS îi aduce acasă pe clujeni prin campania „Mi-e dor de tine”

de | | 2 Minute

AROBS îi aduce acasă pe clujeni prin campania „Mi-e dor de tine”

Aprinderea instalației luminoase “Mi-e dor de tine” în mijlocul celei mai mari comunități de români din Canary Wharf a creat reacții virale în online și a stârnit dorul de casă al tuturor celor care nu și-au văzut familiile de multă vreme. AROBS, una din companiile de top de software development din România, partenerul principal a proiectului, a sprijinit acțiunea demarată de campania Lights On Romania.

Era destul de natural ca AROBS, firmă specializată în software services pentru companii globale de turism și rețele hoteliere, să decidă să facă un cadou celor care n-au avut posibilitatea să ajungă acasă de foarte mult timp, oferind 10 vouchere pentru bilete de avion Londra – Cluj. Concursul a luat startul în 7 decembrie și se încheie în 21 decembrie.

Concurs de mesaje

Mesajul luminos din Canary Wharf aprins cu ceva timp în, prin campania Lights On Romania, a declanșat un lanț neașteptat și plăcut de reacții emoționante atât de la românii din Londra cât și de la cei din România. AROBS, compania care a sprijinit deplasarea instalației la Londra, a decis că poate face mai mult de atât și a creat o pagină specială pentru concursul și campania „Mi-e dor de tine”. Acolo cei care doresc să participe pot lăsa mesajele lor prin care-și exprimă dorința de a ajunge acasă la cei dragi și motivele pentru care acest lucru nu a fost posibil până acum.

Premiile se vor acorda cu precădere cazurilor de natură socială, pentru a sprijini pe cei cu posibilități financiare reduse. Perioada de participare este între 7 decembrie și 21 decembrie. Înainte de Crăciun se vor anunța fericiții câștigători care vor putea să-și vadă familia, prietenii poate pentru prima dată după mult timp. Voucherele vor putea fi folosite între 15 ianuarie și 31 Martie 2020.

„Și mie” s-a auzit de la Cluj

Instalația luminoasă constituie mai mult decât o conexiune virtuală și un mesaj către cei din România, este o punte între comunitatea de acasă și cea mai mare comunitate de români din Europa la ora actuală. Campania Lights On Romania a adus lumină în mai multe colțuri ale orașului Cluj-Napoca. De pe podul Elisabeta de peste Someș, de unde a plecat „Mi-e dor de tine” la Londra, s-a aprins mesajul de răspuns „Și mie”, ca mesaj în oglindă transmis de cei care-I așteaptă acasă pe cei plecați.

De asemenea, alte instalații luminoase impresionate au fost aprinse prin oraș, culminând cu Gaia, o reprezentație a Pământului amplasată la The Office. Însă, fără îndoială, cel mai emoționant mesaj care a declanșat un val de postări și mesaje pe social media rămâne „Mi-e dor de tine”.

Dacă vrei să știi mai multe detalii despre concurs sau să-l împărtășești cu cineva care-și dorește să ajungă acasă, găsești informații pe pagina special creată pe website-ul companiei – Mi-e dor de tine.