Plantăm pădurea AROBS | IT-iștii clujeni vă invită la o acțiune de plantare

de | | 2 Minute

Plantăm pădurea AROBS este o acțiune demarată de compania clujeană de IT

Dacă nu aveți ce face în această duminică și vreți să ieșiți din casă, sunteți invitați la acțiunea „Plantăm pădurea AROBS”. Este vorba despre inițiativa firmei clujene de IT, AROBS, de a ecologiza și a înverzi spațiul localității Tăuți.

Compania de IT AROBS se alătura inițiativei CERT Transilvania, iar aceștia vor porni împreună, duminică dimineața, pentru a planta copaci. Se propune un număr de 5000 de puieți pentru plantare, dar cei de la AROBS spun că acesta poate fi doar începutul.Acțiunea de plantare „Plantăm pădurea AROBS” va începe duminică, 7 aprilie 2019, de la ora 09:00. Aceasta va ține până după-amiaza, la ora 15:00. În decursul acestei zile, cei 5000 de puieți vor fi plantați de o echipă energică și veselă de programatori. Aceștia vor fi, în ziua de duminică, încredințați unei singure misiuni: înverzirea spațiului clujean. Însă toată lumea este bine venită la această acțiune, având astfel ocazia să ia parte la o acțiune foarte frumoasă și să cunoască oameni noi și minunați.

„Dress code-ul” pentru acest eveniment presupune cizme de cauciuc și haine comode, pentru a vă putea mișca în voie. De asemenea, este necesar și să vă puneți pe voi și zâmbetul și voia bună, deoarece această acțiune de plantare se va desfășura într-un mediu prietenos și foarte vesel. De asemenea, se prea poate (șanse de 100%, de fapt) să vă murdăriți pe mâini, dar este pentru o cauză nobilă, la urma urmei.

Plantăm pădurea AROBS afiș

„Plantăm pădurea AROBS” va avea drept punct de plecare sediul companiei de IT. Aceasta se află pe strada Henri Barbusse, nr. 44-46, la Cluj Business Center. Veniți să plantăm viitorul împreună! Mai multe detalii, precum și noutăți despre eveniment și inițiatorii acesteia găsiți și pe pagina evenimentului.

Despre AROBS

AROBS Transilvania Software is a global IT solution provider of ready to use systems and tailor-made software based on the latest technologies. AROBS Transilvania Software is European by birth, International by culture.