AROBS, partener al IT Days 2019

de | | 2 Minute

AROBS – partener al IT Days 2019

E noiembrie, deci este timpul pentru un nou eveniment în industria IT din Cluj! Zeci de speach-uri și prezentări despre temele cele mai interesante din industrie: artificial Inteligence, IoT Systems sau automation. IT Days 2019 debutează marți, 12 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca și pentru două zile devine punctul maxim de interes pentru cele peste 1000 de persoane înscrise la eveniment.

Este un eveniment foarte important pentru toți cei implicați în Software development. Parteneriatul dintre AROBS Transilvania Software și organizatorii IT Days continuă cu succes și în 2019.

La ce să ne așteptăm?

Pe cele 4 scene din cadrul evenimentului vor lua cuvântul peste 70 de speakeri din 18 domenii de activitate. Subiectele abordate vor aduce în atenția publicului cele mai noi informații, modalități de abordare și tehnologii din domenii precum Artificial Intelligence, Automotive, Testing, Software Arhitecture și nu numai.

Pe scenă vor urca și reprezentanți AROBS. În cea de-a doua zi a evenimentului, în sala Conference Hall, dl. Voicu Oprean, Founder&CEO al AROBS Transilvania Software, va lua cuvântul în cadrul prezentării Technology Today pentru a ne împărtăși din vastele cunoștințe acumulate în cei peste 20 de ani de când a fondat AROBS Transilvania Software și despre noile tendințe în materie de tehnologie.

Pe Răzvan Vușcan, Senior QA Automation Engineer la AROBS, îl vom putea urmări tot în cea de-a doua zi a evenimentului la Studio Room, unde va prezenta “The hard to swallow pills of Test Automation”. El va aduce în discuție greutățile procedurale și tehnologice întâmpinate de-a lungul carierei sale, dar vine și cu soluții pentru a le depăși, menite să surprindă audiența.

AROBS sprijină educația

IT Days este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Cluj și este așteptat în fiecare an cu entuziasm de către cei care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în materie. Parteneriatul continuu dintre AROBS și organizatori nu este o surpriză. Compania AROBS susține întotdeauna inițiativele academice și este mereu implicată în demersurile ce țin de creșterea nivelului de performanță a celor care își desfășoară activitatea în domeniul IT.