Codecamp x AROBS – penetration testing

de | | 2 Minute

Codecamp x AROBS

Codecamp este prima conferință IT și software development de anvergură națională din România. Îi aduce împreună pe toți pasionații de IoT systems și nu numai, de la freelanceri până la companii de software și startup-uri. Iar noi suntem mândri să facem parte din această mișcare.

Pentru că educația este o valoare de bază pentru AROBS, nu avem cum să lipsim de la un eveniment precum Codecamp.

Vino în data de 30 noiembrie să ne cunoaștem la ediția Codecamp Cluj-Napoca. Fii parte dintr-o platformă care unește peste 1500 de participanți, 60 de speakeri și 20 de parteneri.

Vino să-l saluți pe Daniel Gazdac – speaker AROBS. Este cybersecurity engineer și compliance expert. El îți va spune despre ce vorbim de fapt când vorbim despre penetration testing. Mai mult, vei putea vedea în direct, la fața locului, cum funcționează. Fii acolo să afli răspunsul la marea întrebare: Is penetration testing about getting root?

Conferința

Suntem mândri să colaborăm cu Codecamp, prima conferință IT de nivel național din țara noastră. Hub-urile create de Codecamp sunt concentrate în jurul marilor orașe tech din România. Astfel, Codecamp este organizat în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și chiar Chișinău.

Început în 2008, ei rămân fidel valorii lor fundamentale: by the community, for the community. Subiectele conferinței sunt diverse. De la Java, PHP, JavaScript, Ruby, Mobile, Cloud, Agile, .NET, Software Architecture, Business Analysis, Management până la Product Development, există întotdeauna loc pentru cele mai noi tehnologii pe piață.

Penetration testing

Penetration testing sau cum se folosește mai des, pen-testing, este de fapt ethical hacking. Este un atac cibernetic simulat pe un sistem informatic. Rolul său este de a testa vulnerabilitățile unui sistem. În acest fel, ulterior, sistemul poate fi protejat de vulnerabilități în caz de atacurilor neautorizate.

Inginer de securitate cibernetică

Daniel adoră pescuitul în toate sensurile. El pescuiește în mod clasic, dar “pescuiește” și atacuri. Are o experiență de peste 12 ani în industrie și lucrează în domeniul securității cibernetice din 2015. Pe 30 noiembrie îl găsești vorbind despre penetration testing la Codecamp Cluj. Aici vei găsi, de asemenea, și răspunsul la întrebarea: Is penetration testing about getting root?

Ne vedem acolo?


Comunicat de presă