Când inovația întâlnește experiența – AROBS devine partener BCR-InnovX pentru Transilvania

de | | 2 Minute

Când inovația întâlnește experiența – AROBS Transilvania Software partener pentru Transilvania al Acceleratorului BCR-InnovX

AROBS Transilvania Software, una dintre cele mai importante companii de software services și tehnologie din Romania, devine principalul partener și susținător în cadrul programului de tip accelerator de business BCR-InnovX pentru Transilvania. Evenimentul de lansare oficială al BCR-InnovX în Cluj-Napoca va avea loc în data de 30 ianuarie, în cadrul The Office, începând cu ora 18:00. La eveniment sunt așteptate companiile de tehnologie din Transilvania, fie ca sunt start-up-uri, companii în dezvoltare sau investitori.

Implicarea, atât financiară cât și prin mentorat antreprenorial, în dezvoltarea mediului de business din România a devenit deja o tradiție pentru AROBS. AROBS sprijină în mod constant tinerii antreprenori, mediul de afaceri românesc și inovația, dincolo de istoria de peste 21 de ani a firmei, care s-a lansat în 1998 ca firmă de software development in Romania.

În acest sens, Voicu Oprean devine brand ambassador al acceleratorului BCR-InnovX, împărtășind astfel din experiența personală în calitate de speaker la cele 7 evenimente desfășurate în Cluj-Napoca, mentor în cadrul bootcamp-ului de incubare din Cluj și membru al juriului.

Acceleratorul BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii. Acceleratorul are o curriculă adaptată companiilor cu potențial de scalare internațională și o rețea globală de parteneri și mentori cu experiență în astfel de programe.

Cine poate participa?

Anul acesta la Cluj vor fi selectate câte 20 de companii pentru fiecare categorie ale programului BCR-InnovX:

  • Start-ups (cifra de afaceri sau finanțare atrasă de 100.000 euro – 1 mil. euro) – program de incubare 16-27 martie 2020;
  • Grinders (cifra de afaceri sau finanțare de până la 100.000 euro) – program de incubare 29 iunie – 10 iulie 2020;
  • Scale-ups (cifra de afaceri sau finanțare de peste 1 milion de euro) – program de incubare 28 septembrie – 9 octombrie 2020;

Pentru detalii privind participarea la eveniment » https://www.facebook.com/events/2456820111235295/
Pentru înscrieri » www.bcr.ro/accelerator

Companiile selectate vor avea șansa să învețe modele de business și să primească îndrumare de la mentori locali sau internaționali. De asemenea, pot să participe la conferințe internaționale (Londra, Silicon Valley sau Tiblisi), și chiar să aibă întâlniri cu potențiali investitori sau clienți.

Partenerii internaționali ai acestui program sunt London Stock Exchange, Startup Grind, Mindspace, UiPath.


Comunicat de presă
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.