Testează gratuit aplicațiile True HR și dp-Payroll pe noul site truehr.ro

de | | 2 Minute

Testează gratuit aplicațiile True HR și dp-Payroll pe noul site truehr.ro

În prima parte a anului trecut, grupul AROBS a intrat şi pe piaţa softurilor de resurse umane odată cu achiziţia soluțiilor True HR și dp-Payroll din portofoliul UCMS Group România.

UCMS by AROBS oferă soluții complete de HR, pontaj și management al resurselor umane, care contribuie la automatizarea proceselor din interiorul companiilor, indiferent de dimensiunea lor. În urma achiziției soluțiilor True HR și dp-Payroll, realizarea unui website de prezentare  face parte dintr-un demers intens de branding pentru a accelera comunicarea dintre consumator și brandul UCMS.

„Noul site www.truehr.ro integrează toate informațiile de interes despre la soluțiile dezvoltate de noi, într-o manieră dinamică și succintă. Astfel răspundem nevoilor pieței de HR punându-le la dispoziție peste 30 module. Acestea permit un grad de personalizare ridicat, pe baza feedbackului acumulat de la clienții noștri în cei peste 23 de ani de expertiză în domeniu”, punctează Ionuț Gherle, CEO UCMS Group România.

True HR

Demo gratuit și suport în timp real pentru testarea soluțiilor de HR și salarizare

Soluțiile de salarizare și HR sunt acum accesibile la un click distanță, printr-un demo gratuit ce oferă practic o imagine de ansamblu despre cum aceste soluții pot să automatizeze procesele de management din interiorul unei firme.

Respectul pentru client și facilitarea comunicării cu acesta stă la baza misiunii companiei UCMS. În cei peste 20 de ani UCMS  s-a adaptat contextelor pieței, răspunzând prompt tuturor solicitărilor și investind consant în calitatea soluțiilor oferite, pentru a rămâne mai aproape de utilizatori. Cu ajutorul site-ului truehr.ro, compania mai face un pas în apropierea față de consumator și oferă detalii despre soluțiile True HR și dp-Payroll,  într-o manieră transparentă și ușor de accesat.

Pe noul site truehr.ro, utilizatorul va putea să testeze aplicațiile, să se informeze și să descopere noi sfaturi și informații utile din domeniul resurselor umane, prin secțiunea de blog integrată în meniu.

Află mai multe despre beneficiile soluțiilor pe site-ul dedicat.


Comunicat de presă
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici