Castigatorii anului 2013!

de | | 4 Minute

Castigatorii anului 2013!

Anul 2013 a marcat inceputul Cluj.com, un proiect in continua dezvoltare, care si-a propus sa spuna povestea Clujului altfel. Iar pentru asta, ne-am indreptat atentia inspre voi, cei care ii insufletiti strazile, cei care va plimbati prin oras zi de zi, fie pentru un moment de relaxare, fie in graba spre servici sau scoala, voi cei care luati parte la tot ce inseamna viata si dinamica acestui oras.

Noi stim ca povestea Clujului poate fi spusa in mii de feluri, fiecare dintre noi are o perspectiva unica – iar concursul lunar organizat de Cluj.com a reusit sa surprinda acest lucru. Le multumim cu aceasta ocazie tuturor celor care, incepand cu luna aprilie a anului 2013 si pana in luna decembrie a aceluiasi an, au participat la concursurile organizate de noi.

Pe parcursul celor 9 luni, au fost inscrise in concurs aproape 100 de articole si peste 400 de fotografii, iar Cluj.com a oferit pana acum premii in valoare de 4500 de Ron, multe surprize din partea sponsorilor nostri, precum si o excursie de doua persoane in Grecia! Asa  cum am promis, dintre cei care au castigat locul I la cele doua sectiuni ale concursului (Articole si Foto), vom alege 2 mari castigatori ai anului 2013.

Este modul nostru de a ne exprima aprecierea si de a ne reaminti de ce iubim acest oras si oamenii care il anima.

Asadar, marele castigator la sectiunea „Articole” este Mihai Hendea, cu articolul Intre soarele arzator si albul rece. Alaturi de Mihai, am strabatut melancolic orasul, purtati de cuvinte ca intr-o visare, am descoperit o toamna clujeana pe care o vedeam toti, dar si o toamna interioara, a celui care si-a deschis sufletul si ne-a ilustrat Clujul aflat pe o punte dintre doua lumi…

Totodata, a fost o placere sa recitim toate celalalte articole care au castigat concursurile lunare.
Ne-am reamintit de sugestia Denisei Copaciu de a vizita minunata poienita de narcise de la Sard (in luna mai ne vom indrepta pasii inspre acest loc).
Malina Prundus, intr-un stil care ne-a devenit drag si familiar, a surprins pulsul orasului si ne-a amintit cum mai toti clujenii stiu cum e sa fii ,,atacat” de porumbei
Alaturi de Alexandra Ghejan am intrat in culisele unuia dintre cele mai reprezentative evenimente din Cluj si am descoperit putin din emotiile unui voluntar la TIFF.
Malina este cea care ne-a descris vara clujeana ca pe un anotimp al turistilor, iar Pop Roxana ne-a spus, intr-o maniera sincera, ce anume ar schimba la Cluj – caci, nu-i asa, in orice oras este loc de imbunatatiri si noi perspective.
Adina Popa a surprins in randuri frumos asternute ce inseamna Clujul, pentru ea, dar si pentru multi altii, caci te regasesti cu usurinta in gandurile ei.
Apoi, dorind sa descoperim locurile voastre preferate din Cluj, am pornit pe drumul spre centrul orasului, alaturi de Bogdan Marcasan – un drum al cladirilor istorice, cafenelelor, monumentelor, fantanilor arteziene, un drum al Sinelui si al universului nostru launtric.
In cele din urma, am incheiat anul 2013 cu o minunata poveste de iarna asternuta in scris de Paula Bianca Buta, o poveste care atunci, in prag de sarbatoare, ne-a indemnat parca la contemplatie si introspectie.

Castigatorul anului 2013, la sectiunea „Foto” este Cristi Taran, cu o fotografie in care a surprins cladirea Casino-ului, o cladire simbolica a Clujului, devenita centru de cultura urbana. Fotografia ne-a cucerit prin simplitatea si eleganta ei, prin senzatia de contemplatie si liniste pe care ne-o ofera…

concurs foto cluj

Puteti admira si celalalte 8 fotografii care au castigat locul I pe parcursul anului 2013, fotografii care au surprins atat de frumos Clujul!  Acestea au fost realizate, in ordinea in care apar ele in galerie, de catre: Alexandra Pricop, Alin Pantea, Andrei Pacurar, Balla Bela, Iosif Miclaus, Iacob Irina, Marius Neag si Sauca Alexandru.

Ne-a bucurat nespus de mult faptul ca, din randul celor care au participat la concurs, am descoperit fotografi cu care am reusit sa dezvoltam colaborari frumoase, fie tocmai pe latura fotografica (Marius Neag, Andrei Pacurar), fie in domeniul cultural (Mihail Onaca, Mihai Hendea) sau pe care i-am cooptat in echipa noastra, devenind angajati Cluj.com (Irina Iacob)

 

Fiecare dintre cei doi castigatori va primi:
– o invitatie dubla la piscina/spa din incinta hotelului Ramada
– o cana Cluj.com
– consumatie de 50 lei in The Soviet
– card VIP After Eight
– voucher in valoare de 50 de lei la Bijuteria Roma pentru castigatorul sectiunii Articole, voucher in valoare de 50 de lei la magazinul Torry pentru castigatorul sectiunii Foto
– si ca sa va aduceti aminte cu drag de premiul Cluj.com, cei doi mari castigatori isi vor primi articolul/fotografia printate si inramate cu grija. 

Va asteptam cu drag sa va ridicati premiile, iar noi vom da din nou startul concursului din acest an, cat de curand!

Pentru editiile viitoare ale concursului, speram sa avem o colaborare la fel de frumoasa cu voi si bineinteles, cat mai multi fericiti castigatori!

De asemenea, le multumim sponsorilor acestui concurs:
after eight clujthe soviet clujbijuteria roma polusmagazinul torry polus