Lost in Transition

de | | 2 Minute

Cu totii asistam zilnic la schimbari. In noi, in cei apropiati, in societate. Schimbarea, tranzitia sunt teme pe care le vom regasi exprimate in cea mai noua productie a companiei de teatru Create.Act.Enjoy. Proiectul se numeste Lost in Transition si vorbeste despre procesul de transformare prin care trece fiecare dintre noi, despre momentele de rascruce pe care le avem in fiecare zi si despre felul in care stim (sau nu) sa comunicam intre noi. Dar pentru a lua fiinta, acest proiect are nevoie de sustinere din partea noastra.

lost in transition

Va invitam mai intai sa facem cunostinta cu aceasta companie. Povestea Create.Act.Enjoy incepe in 2011 cu 5 oameni ambitiosi si talentati, trei actori si doi regizori, unul de teatru, unul de film, absolventi ai Facultatii de Teatru şi Televiziune din Cluj Napoca. Planurile lor artistice merg de la film, la teatru, dans, performance, pana la terapia prin arta. Desi nu e usor sa te manifesti in spatiul teatral independent din Romania, Create.Act.Enjoy, a reusit sa aduca in atentie produse artistice care contribuie activ la redefininrea culturii independente. Interesati de experiment, de exploatarea spatiilor urbane neconventionale sau prea putin exploatate, compania aduce mereu in discutie teme actuale cum ar fi raporturile noastre cu societatea, lipsa de comunicare sau diferentele care ne unesc si ne despart.

lost in transition

Gandit ca un spectacol de teatru-dans, Lost in Transition se desfăsoară în spatiul fictiv al unui aeroport, „un spațiu neutru, un No Man’s Land în care oamenii vin sau pleacă, stau sau se grăbesc, se întâlnesc sau se despart, un spațiu tranzitoriu în care oamenii se reunesc, iar diferențele și asemănările dintre ei devin vizibile.” Spectacolul vorbeste pe limba tuturor, se foloseste de dans si muzica live si se adreseaza chiar publicului care îi ajuta sa se exprime.

Pentru a prinde aripi, proiectul lor are nevoie de sustinere din partea noastra. Datorita campaniei de crowfunding ei se apropie in fiecare zi de suma necesara pentru materializarea proiectului. Pentru a-i sustine intrati pe: http://crestemidei.ro/en/lost si veti fi rasplatiti cu o recompensa personalizata.

Create.Act.Enjoy – Descoperă-i, îndrăgosteşte-te de ei, susţine-i!

Cluj.com sustine Creat.Act.Enjoy si le doreste in continuare multa energie creatoare!

Va invitam sa aflati mai multe despre ei aici: http://createactenjoy.com/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Create.Act.Enjoy

lost in transition