Tânărul clujean Tamás Korábián, pe locul 3 la competiția Survivor din Ungaria

de | | 2 Minute

Tânărul clujean Tamás Korábián, pe locul 3 la competiția Survivor din Ungaria

Tamás Korábián, un clujean în vârstă de 22 de ani, a reușit să se claseze pe locul 3 în reality show-ul Survivor de la RTL Ungaria după ce și-a petrecut 38 de zile în Filipine luptând împotriva altor concurenți pentru premiul cel mare în valoare de 20 de milioane de Forint. 

Pasionat de sport, clujeanul Tamás Korábián, deși nu a câștigat competiția, apreciază cât de departe a reușit să ajungă în lupta din Filipine. Pe parcursul concursului a demonstrat rezistență, perseverență și abilități de echipă și a reușit să își ajute coechipierii prin caracterul său puternic și modul în care a gestionat provocările întâmpinate în mediul sălbatic.

Tânărul clujean Tamás Korábián, pe locul 3 la competiția Survivor din Ungaria (7)

Tânărul clujean Tamás Korábián, pe locul 3 la competiția Survivor din Ungaria (5) Chiar dacă Tamás a părăsit competiția în semifinală, contribuția sa la dinamica de joc în cadrul echipei lui, și mai apoi perseverența în lupta individuală, i-au dezvoltat abilități de care poate să fie mândru și pe care le poate pune în aplicare și în viața de după concurs. Tânărul clujean Tamás Korábián, pe locul 3 la competiția Survivor din Ungaria (2)

Competiția nu a înseamnat doar o șansă de a câștiga premiul în bani, ci și oportunitatea concurenților de a-și demonstra hotărârea, ambiția și abilitățile. Emisiunea Survivor este cunoscută pentru că pune la încercare limitele fizice și mentale ale participanților, plasându-i într-un mediu sălbatic, izolat de civilizație. Acolo, ei se confruntă cu lipsa resurselor esențiale și trebuie să își folosească ingeniozitatea pentru a supraviețui și trebuie să-și dezvolte abilitățile pentru a rămâne în joc pentru cât mai mult timp.

Printre provocările frecvente se numără găsirea hranei, construirea adăpostului, precum și participarea la competiții fizice și intelectuale cu ceilalți concurenți. În acest context, nu este doar o luptă fizică, ci și o bătălie psihologică pentru a rămâne concentrat și motivat în condiții dificile.Tânărul clujean Tamás Korábián, pe locul 3 la competiția Survivor din Ungaria (4)