De unde comandăm mâncare în Cluj? 7 recomandări de restaurante care livrează și în această perioadă

de | | 5 Minute

De unde comandăm mâncare în Cluj? 7 recomandări de restaurante care livrează și în această perioadă

Venim în atenția voastră cu 7 recomandări de restaurante care fac livrări la domiciliu și în această perioadă mai dificilă. Statul acasă ne poate face mai vulnerabili când vine vorba de mâncare. Chiar dacă se presupune că avem mai mult timp pentru gătit, totuși, mulți dintre noi preferăm sau suntem nevoiți să ne îndeletnicim cu alte activități decât să gătim.  Deși situația cu care ne confruntăm este incertă, conduita adoptată de restaurantele din Cluj este una responsabilă. Desigur, condițiile de igienă reprezintă prioritatea lor principală.

Serviciile de delivery cu plăți online | condiții strictă de igienă 

În această perioadă igiena a devenit prioritatea noastră principală. Din acest motiv avem rețineri privind comandarea la domiciliu. Restaurantele ne asigură de respectarea normelor de igienă respectate în mod normal, dar care acum au devenit și mai stricte. Mai mult, Alexandru Rafila, Prof. Univ. Dr.  – şeful Disciplinei de Microbiologie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi şeful Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti ne-a asigurat, printr-o declarație făcută la DigiTV, de riscul minim pe care îl reprezintă posibila contaminare prin intrarea în contact cu mâncarea livrată la domiciliu de către restaurante, susținând că principala cale de contaminare este prin contact direct cu persoanele infectate sau cu obiecte atinse de aceștia, interacțiunea cu persoanele sănătoase fiind fără risc. [Vezi AICI declarația.]

Astfel, lăsăm mai jos lista noastră cu 7 recomandări de restaurante care oferă opțiunea de livrare la domiciliu.

Big Belly | Specific internațional

Big Belly este dedicat bucătăriei internaționale. Astfel, gama diversă de produse, alături de echilibrarea necesarului de substanțe nutritive în fiecare rețetă rămân prioritățile principale. Iar gusturile rămân aceleași, la fel de delicioase și intense. În legătură cu normele de igienă, ele sunt riguros respectate. Big Belly încurajează plata online sau prin card bancar. Mai mult, ca o măsură de prevenție importantă, odată comandată mâncarea, poți alege un loc în care să ți se livreze comanda, urmând ca tu să o ridici după plecarea curierului. Livrarea este gratuită și se face atât în Cluj, cât și în împrejurimi: Florești, Baciu, Dezmir și Făget, indiferent de suma achitată.

Orar livrare: luni – vineri: 08:30 – 22:30
Modalitate de plată:
online / card
Comandă prin: Website| foodpanda 

7 recomandări de restaurante

Pablito | Specific Mexican

Să facem cunoștință cu aromele condimentate ale Mexicului! Aromele autentice și originalitatea bucătăriei mexicane se pot savura acum și în Cluj, chiar în confortul casei tale. (Vezi AICI mai multe informații despre Pablito).

Condițiile de livrare sunt adaptate la situația cu care ne confruntăm. Astfel personalul restaurantului respectă cu religiozitate măsurile de igienă. De aceea, Pablito încurajează lumea să stea acasă, iar ei se ocupă de livrare. Toate produsele sunt ambalate ermetic, iar contactul direct cu alimentele este minim.

Comandă minimă: variabil
Orar livrare: luni – vineri: 10:00 – 21:00
Modalitate de plată:
online / card
Comandă prin foodpanda | Comandă prin Glovo

Pablito

Samsara Foodhouse | Specific vegetarian și vegan

Mâncarea sănătoasă este pentru mulți un stil de viață. Rețetele originale alcătuite din produse proaspete readuc în atenția consumatorului grija pentru o alimentație echilibrată. Samsara Foodhouse este o opțiune ideală atât pentru persoanele vegetariene și vegane sau cele care au adoptat deja un stil de alimentație sănătos, cât și pentru ce care își doresc acest lucru. De asemenea, regimul vegan este perfect pentru perioada postului (că tot e perioada ?).

Ca măsură de precauție, ei folosesc mănuși și măști chirurgicale. Astfel, contactul fizic este diminuat puternic. De asemenea, mașinile și bicicletele sunt curățate în mod regulat.

Comandă minimă: variabil
Orar livrare: luni – duminică: 11:00 – 22:00 (ultima comandă)
Modalitate de plată: online / card / numerar
Comandă prin: Website | foodpanda 

samsarafod

Panoramic Cetățuie | Tradițional și internațional

Panoramic Cetățuie pregătește în tihnă preparate tradiționale și internaționale, pentru ca tu să te bucuri de o mâncare caldă. Evitând situațiile problematice, la plata online Panoramic Cetățuie oferă o reducere de 25%.

Igiena este importantă! De aceea, la cerere, pentru a se evita contactul cu livratorul, dacă alegi modalitatea de plată online.

Meniu
Comandă minimă:
50 lei
Orar livrare: luni – vineri: 08:00 – 23:00
Modalitate de plată:
card / online în contul firmei pe baza unei facturi fiscale
Comanda telefonic: 0745330965 | mail: [email protected]

7 recomandări de restaurante

Lunch Box Specific internațional

Mesele de la Lunch Box sunt bogate în arome. Chiar și în această perioadă, calitatea se menține, preparate în condiții sigure. Produsele se livrează în caserole termosudate.

Comandă minimă: variabil
Orar livrare: luni – vineri: 11:00 – 15:00
Modalitate de plată:
card / online
Comanda prin: telefon la 0799013981| foodpanda | Eu ce mananc

lunchbox

Hugo Restaurant Specific internațional

Hugo Restaurant oferă produse diverse: paste, pizza, salate & grill care sunt preparate proaspăt, în fiecare zi, iar gătitul se face cu multă grijă.

Comandă minimă:
Orar livrare: luni – vineri: 10:30 – 17:00
Modalitate de plată:
card / online
Comanda prin: telefon la 0799013981| foodpanda | Eu ce mananc

Hugo restaurant Cluj

Exclusive Catering | Specific internațional

Opțiuni diferite și gusturi delicioase la Exclusive Catering. Opțiuni de gustări avem, trebuie doar să ne decidem ce poftă ne îndeplinim nouă și grupului din care facem parte. În această perioadă, Exclusive Catering pregătește meniuri speciale pentru personalul din mediul sanitar și pentru pacienți.

Orar livrare: luni – duminică: 08:00 – 19:00
Modalitate de plată:
card / online în contul firmei pe baza unei facturi fiscale
Comanda telefonic: 0756.222.444 | mail: [email protected] | Website

7 recomandări de restaurante