Restaurant Big Belly –  locul din Cluj unde mănânci pe săturate

de | | 2 Minute

Restaurant Big Belly –  locul din Cluj unde mănânci pe săturate

Vă zicem un călduros bine ați venit la Restaurant Big Belly, locul unde mâncarea bună poate fi mâncată pe săturate, fără grija unei pagube financiare. Pentru că explorarea unui oraș nu este completă dacă nu vine la pachet cu testarea culinară, vă aducem în atenție un loc în care mesele vesele, sățioase și delicioase fac parte din specificul locului. Iar în materie culinară se știe că diferențele sunt mari dacă privim comparativ de la regiune la regiune.

restaurant big belly

Dedicată gastronomiei internaționale, bucătăria Big Belly oferă o gamă largă de preparate speciale. Meniul diversificat se adresează mai multor tipologii de gusturi și preferințe. Mai mult, meniul este gândit în așa fel încât să acopere necesarul de substanțe nutritive. Unde mai pui că pe lângă echilibrul nutrițional, te mai bucuri și de arome foarte bine armonizate, condimentate cu ingrediente atent alese, creând astfel savori intense și autentice.

salata

Big Belly este pentru oricine. Că ești consumator de carne (porc și pui), fie că adori produsele lactate, sau doar ești un împătimit al produselor de origine vegetală te poți bucura de o masă nu numai copioasă, ci și aromată.

restaurant big belly

Adresat tuturor categoriilor de persoane, Big Belly pune accentul pe satisfacția absolută a fiecărui client. Calitatea produselor servite vine din rigoarea cu care se aleg furnizorii și ingredientele proaspete. Big Belly este așadar un restaurant pe gustul tuturor.

Dar pentru că știm și că explorările urbane pot fi obositoare, îți mai zicem despre Big Belly că poate fi servit și de la cazare. Dacă ești prea ostenit să te mai duci la restaurant, ai opțiunea de livrare. Iar ca să fii sigur că nu aștepți prea mult până ajung preparatele, poți programa la ce oră să îți ajungă comanda.

desert

Contact:

Adresa: Calea Mănăștur nr.68
Telefon: 0754 234 235
Mail:[email protected]
Website Facebook

Orar: Luni – Vineri: 09:00 – 22:30 Duminică: 10:00 – 22:30