5/5 din 3 reviews
Big Belly Cluj

Big Belly Cluj

Big Belly Cluj este un restaurant care abordează bucătăria internațională, oferind o gamă largă de preparate delicioase. Pentru cei care știu că timpul este prețios, restaurantul oferă servicii de catering zilnic și delivery la locația aleasă de client. Meniul diversificat este gândit să acopere necesarul de substanțe nutritive.

Puteți alege din meniurile pe bază de carne de porc și pui, lactate, meniuri mixte, salate, porții vegetariene sau dietetice, sosuri și deserturi. De asemenea, există băuturi răcoritoare, cafea și fresh-uri, pe care le puteți asocia mâncării preferate. Meniurile pot fi comandate ca atare, sau personalizate, în funcție de preferințele clientului.

Serviciul de livrare la domiciliu și la birou, este bine pus la punct de către Big Belly Cluj. Clienții apreciază produsele pe care le primesc la domiciliu, iar dacă acestea nu se încadrează în standardele calității, își primesc banii înapoi. Calitatea produselor servite vine din rigoarea cu care se aleg furnizorii și ingredientele proaspete. Big Belly este așadar un restaurant pe gustul tuturor.

Contact:

Adresa: Calea Mănăștur nr.68
Telefon: 0754 234 235
Mail:[email protected]
Website | Facebook

Orar: Luni – Vineri: 09:00 – 22:30 Duminică: 10:00 – 22:30

Informatii de contact

Numele locatiei: Big Belly Cluj
Contact: Website Facebook
Adresa: Calea Mănăștur nr.68, Cluj-Napoca
Telefon: +40 754 234 235
Orar: Orar: Luni - Vineri: 09:00 - 22:30 Duminică: 10:00 - 22:30
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Raul Sorin Fantana
dr.ing.
Nu am servit din toata lista de meniu. Insa consider ca EXCEPTIONALA costita de porc caramelizata in sos BBQ, cu anturajul de cartofi, salata si sos. de cate ori am servit, costita mi s-a topit in gura. Sosul iti incanta papilele. Portia abundenta te face sa te scoli satul. Curatenie la toaleta. Curatenie in local. La acest moment, daca nu sunt invitat la un local de fitze, voi prefera sa vin la sigur, la Big Belly.
5
Iulia Marc
5
Roland Pauletti
Un loc excelent
Big Belly este locul potrivit pentru a lua masa în oraș, fie ca dorești să mănânci singur sau însoțit, fie ca alegi sa manânci ceva rapid sau niște coaste "de iți lasă gura apă". Recomand cu încredere
Scrie o recenzie

Ultimele Articole