Vara asta, costițele caramelizate se bronzează uniform la Big Belly!

de | | 2 Minute

Vara asta, costițele caramelizate se bronzează uniform la Big Belly!

Într-un decor modern, cu aer de bistro, mă așez la masă mai gânditoare decât Brâncuși. Oare azi cu ce preparat îmi voi încânta simțurile? Să fie oare ceva sofisticat, sau să merg la sigur și să comand ce știu că îmi place?

Meniul complex mă pune și mai tare în dificultate așa că mă gândesc chiar să optez pentru tactica cu ochii închiși. Pun degetele emoționată pe meniu și îmi promit că voi respecta alegerea, fie ea cu ceapă sau usturoi. Dar mâncarea pentru mine e prea importantă ca să fac așa alegerile, așa că cer o recomandare din partea chelneritei, având încredere că voi gusta ceva cu adevărat delicios.

Porția imensă din fața mea mă face să mă întreb dacă nu cumva o să înnoptez aici. Costiță de porc caramelizată în sos barbeque, cartofi trași la tigaie cu ceapă verde și salată – aceasta era ispita asumată din fața ochilor mei. Mă uit în stânga și în dreapta pentru a mă asigura că nu sunt urmărită în caz că voi uita de bunele maniere.

Costița asta mă poartă într-un carusel de gusturi, care mai de care mai pregnante și mai unice. Dulce, picant, acrișor, proaspăt, aromat, cald, rece și mult sos. Nu apuc nici măcar să postez pe Instagram sau să folosesc tacâmurile. Am ajuns să subestimez chiar și ciocolata după porția asta de costițe caramelizate.

cover costita Big Belly

Moleculele fericirii îmi mulțumesc pentru fiecare îmbucătură și mă îndeamnă să le promit că vom mai revenii pe aici. Nici portofelul meu nu și-a golit agoniseala așa că am completat răsfățul culinar cu un desert Simple cream și un cocktail răcoritor. Rămân cu o mândrie ascunsă asupra victoriei împotriva porției uriașe pe care am savurat-o.

desert pahar Big Belly

Pentru a-mi doborî recordul, voi comanda și la domiciliu o porție de costițe caramelizate. Dar pentru celelalte preparate noi pe care vreau să le încerc, voi mai coborî în stație la Kaufland, pe Calea Mănăștur 68.

Meniul diversificat mă determină să îmi fac o listă cu preparate pe care vreau să le încerc: Spaghetti and Meatballs, Pasta integrale alle verdure, Garden risotto. Sper să reusesc să împărtășesc și cu prietenii mei experiența plăcută pe care am avut-o aici.

colaj Big Belly

Orar: Luni – Sâmbătă: 09:00 – 23:00 Duminică: 10:00 – 23:00