Vânătoarea de comori culinare – găsește localul

de | | 3 Minute

Vânătoarea de comori culinare – găsește localul

E sfârșit de săptămână și decid că avem nevoie de un răsfăț culinar. Mâncarea la caserolă nu mai îmi face cu ochiul așa că trebuie să-mi conving colegele să ieșim în oraș pentru a încerca ceva nou. Pe căldura asta îmi scade pofta de mâncare până și mie, însă organismul meu cerșește ceva bun de câteva zile.

La doar două stații de redacție, se află locul din care sper să plec mai inspirată. Mâncarea îmi ocupă mare parte din gânduri iar imaginația mea zburdă când simte un stimul ce are legătură cu vreo delicatesă.

Știind că localul a introdus de curând un meniu nou, mă avânt spre un preparat care arată mai bine decât orice poză cu răsărit. Mi-a fost greu să aleg cine trece în etapa următoare, toate preparatele din meniul bine construit își etalau ostentativ talentele, se lăudau cu gusturi nemaintâlnite, explozie de culori și texturi care ar scurtcircuita pretențiile oricărui gurmand.

meniu big bComand paste integrale alle verdure și mă rog să fie imensă porția. Sunt o mâncăcioasă, recunosc, dar în același timp, am grijă ca ingredientele ce îmi vor da energie, să fie calitative și sănătoase. Din fericire, colegele mele și comandă preparate diferite, iar gândul că voi gusta din mai multe bunătăți, mă înveselește instant.

Pasta integrale alle verdure big bellyÎn așteptarea pastelor cărora le-aș închina un poem dacă m-aș pricepe la rime, stăm de vorbă cu administratorul localului. Vorbește de grija față de clienți și de pasiunea pentru mâncarea de calitate. Nu e deranjat de faptul că îi punem întrebări ca niște copii curioși de rețeta ciocolatei perfecte. Ne răspunde cu răbdare și ne comunică intențiile lui de a a îmbunătăți constant serviciile pe care le oferă.

Dărâm niște ziduri și idei preconcepute. Mă bucur să constat că există oameni care și doresc să fie originali, să investească în calitate și nu doar să adune profitul. Renovând de curând locația, introducând preparate noi în meniu, punând la dispoziție un număr special la care clienții pot apela pentru a-și oferi feedback-ul, folosind ingrediente de calitate, preparate după rețete proprii și perfecționând serviciul de livrări la domiciliu, cataloghez localul ca fiind orientat spre clienți.

Din norii de aburi, apare și ea. Proaspătă, colorată și atrăgătoare – porția mea de paste se prezintă la datorie, în fața mea. Celelalte preparate se luptă și ele pentru atenția mea așa că gust din toate. Paste, pizza, grătare, salate, fresh-uri și desert bineînțeles, toate au gust de “aș mai trece pe aici”.

desert pahar big belly

Sperăm că farfuriile goale din urma noastră vor rămâne un semn de apreciere pentru oamenii ăștia faini care ne-au primit în localul lor.

P.S. Dacă încă nu ați recunoscut localul din poze, ultimul indiciu e: „Mănânci pe săturate”, pe Calea Mănăștur nr.68.