5/5 din 1 review
lunchbox cluj napoca (1)

Lunchbox Cluj Napoca

Brandul Lunchbox Cluj Napoca a luat naștere în 2002, desprinzându-se din firma Exclusiv Catering (cu o experiență de 17 ani pe piață), într-o perioadă foarte prielnică din punct de vedere economic, când orașul Cluj-Napoca începea să se familiarizeze conceptului de mall.

Am reușit să condimentam momentele de relaxare ale clienților noștri suficient de bine și de repede, încât să dezvoltăm rețeaua Lunchbox Cluj Napoca la 2 puncte de lucru: Lunchbox Iulius Mall și Lunchbox VIVO! Cluj. În primăvara 2017, restaurantul self service Lunchbox Mărăști a fost redeschis!

Peste 1800 de clienți degustă zilnic din “preparatele culinare gătite încet” după rețete tradiționale și internaționale. Fiecare punct de lucru servește prin propria logistică preparate proaspete, inclusiv deserturi și produse de panificație. În bucătăriile Lunchbox nu se folosesc aditivi alimentari, conservanți, coloranți sau potențiatori de gust și arome, doar condimente și mirodenii naturale.

Diversitatea mare de preparate și savoarea lor țin aproape de noi o clientelă prietenoasă, pe care o recompensăm și printr-un sistem de carduri de fidelizare, carduri aromate: Rozmarin, Vanilie, Piper și Chilly, pentru a răsfăța complet simțurile.

Acum poți comanda mâncare online de pe HipMenu.

Date de contact Lunchbox Cluj Napoca

Lunchbox Mărăști

Program: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 128-130 (alee comuna cu sediul CTP)

Lunchbox Iulius Mall
T: 0264 555.445

Lunchbox Polus Center
T: 0264 504.793

Website
Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc Verified
Excelentă mâncare, servire de calitate
Scrie o recenzie

Ultimele Articole