Meniuri Lunchbox la prețuri accesibile, pe gustul tuturor

de | | 2 Minute

Meniuri Lunchbox la prețuri accesibile, pe gustul tuturor, pot fi savurate în trei locuri diferite din Cluj! 

Peste 1.800 de clienți degustă zilnic din “preparatele culinare gătite încet” după rețete tradiționale și internaționale de la Lunchbox, din cele trei puncte de lucru din oraș: Lunchbox Iulius Mall, Lunchbox VIVO! Cluj și Lunchbox Mărăști. În fiecare dintre locații se servesc mâncăruri proaspete, deserturi de savuroase și produse de panificație. Diversitatea mare de preparate, prospețimea și gustul lor delicios țin aproape de Lunchbox o clientelă numeroasă și prietenoasă.

De altfel, pentru clienții fideli Lunchbox a conceput „Meniul Zilei”.

„Fiindcă ne dorim ca în fiecare zi să aveți parte de un prânz proaspăt gătit și delicios, Lunchbox s-a gândit să vină în întâmpinarea voastră cu un ”Meniu al Zilei” special gândit pentru voi.”, afirmă echipa Lunchbox, pe site-ul lor www.lunchbox.ro, adresându-se clienților.

Astfel, clienții care aleg să mănânce la Lunchbox se pot bucura în fiecare zi de meniuri Lunchbox speciale, între orele 11.00 și 17.00, de o masă proaspăt gătită formată fie dintr-un Fel principal + Supă, fie pentru cei care doresc o masă mai ușoară, un meniu compus doar dintr-un Fel principal.

meniuri lunchbox cluj 2

meniuri lunchbox cluj

Prețurile pentru o astfel de masă sunt la îndemâna tuturor. „Meniurile noastre sunt variate, accesibile ca preț și nu în ultimul rând, pe gustul tuturor.”, mai precizează reprezentanții Lunchbox.

La Lunchbox Iulius Mall și Polus “Meniul Zilei” poate fi procurat la doar 20 lei.

În Lunchbox City, „Meniul Zilei” poate fi servit direct la masă, un meniu al zilei ce conține atât Felul principal, cât și Supă. Prețul unui meniu complet in City Lunchbox este de 20 lei.

meniuri lunchbox cluj 4

meniuri lunchbox cluj 3

Date de contact Lunchbox Cluj

Lunchbox Mărăști

Program: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 128-130 (alee comuna cu sediul CTP)

Lunchbox Iulius Mall
T: 0264 555.445

Lunchbox Polus Center
T: 0264 504.793

Website
Facebook

meniuri lunchbox cluj 6