Lunchbox City a devenit Hugo City

de | | 2 Minute

Lunchbox City a devenit Hugo City

În urma unui amplu proces de rebranding al restaurantului Lunchbox City, actualul restaurant Hugo City s-a deschis recent pentru clujeni. Acesta se alătură deja cunoscutului Hugo The Office, mergând pe același concept care să servească atât clienții business care doresc să servească masa de prânz și nu au prea mult timp la dispoziție, cât și doritorii de un moment de răsfăț într-un loc primitor.

Prin urmare, restaurantul va funcționa în regim a la carte pe tot parcursul zilei, cu program de L-V: 8.00 – 22.00, S-D: 10.00 – 22.00, suplimentat cu o linie de self-service între orele 11.00 -16.00, pentru eficiență în servirea clienților care nu dispun de prea mult timp.

hugo city lunchbox city cluj (1)

hugo city lunchbox city cluj (1)

Pe parcursul celor trei săptămâni de amenajare, ne-am străduit să facem din restaurantul Hugo un loc cald, plăcut, în care să te simți binevenit și să îți placă să zăbovești. Ne place să credem că am reușit.
Vă invităm, așadar, în aceeași locație din centrul Clujului, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 13-15, cu un design nou, fresh, plăcut, care amintește de atmosfera retro-chic a anilor ’70 și cu preparate din bucătăria internațională, dar și tradițională.

hugo city lunchbox city cluj (1)

hugo city lunchbox city cluj (1)

Informații și rezervări la: [email protected] sau 0752 133 546.
Ne găsiți și pe facebook sau pe site-ul nostru www.hugorestaurants.ro

Vă așteptăm!

hugo city lunchbox city cluj (1)