Ce faci când ți-e foame? Vii la Lunchbox Mărăști. Am redeschis.

de | | 2 Minute

Ce faci când ți-e foame? Vii la Lunchbox Mărăști. Am redeschis.

Pe toată perioada cât a functionat, punctul de servire Lunchbox Mărăști era unul extrem de animat. Clienții noștri, atât cei care aveau biroul în zonă, cât și persoane aflate în trecere preferau să ia masa de prânz la noi, având de ales dintr-o multitudine de preparate.

Lunch Box Marasti I

 

În scurta perioadă în care restaurantul nu a funcționat, segmentul de birouri din zonă a crescut foarte mult, așa încât redeschiderea Lunchbox Mărăști a venit ca o variantă firească, pentru a servi clienții care lucrează în zona Mărăști, dar nu numai.
Am redeschis și vă așteptăm într-o formulă modernă, cu pizza, burgeri, paste și salate, gătite pe loc, la cererea clientului. Toate aceste preparate se adaugă la cunoscutele supe sau ciorbe, feluri principale și deserturi ca la mama acasă.
Nu uitați de cardurile de fidelitate Lunchbox cu care beneficiați de discounturi de până la 15% în toată rețeaua Lunchbox. Clienții care doresc achiziționarea unui card pot solicita acest lucru la casă sau trimițând un email la carduri [at] lunchbox.ro.
Vă așteptăm!

Lunch Box Marasti II

Program: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 128-130 (alee comuna cu sediul CTP)

Imagini: Lunchbox Cluj.