5/5 din 1 review
hugo restaurant cluj (1)

Hugo – Restaurant and Treats

Hugo poate fi gasit in Cluj in doua locuri: in cea mai noua cladire de birouri din Cluj – The Office – Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, parter, precum si in spatiul vechiului Lunchbox City, devenit recent Hugo City, pe str. 21 Decembrie 1989, nr. 13-15. Conceptul restaurantului este unic in Cluj-Napoca. Din perspectiva clientului, unicitatea sa deriva din minim 2 aspecte evidente: organizarea zonei de servire si serviciile deosebite oferite.

Produsele tip paste, pizza, salate & grill sunt preparate proaspat, in fiecare zi, iar gatitul se va petrece in fata clientului, cu ingredientele pe care acesta le doreste. Toate acestea vin completate de atmosfera calda si prietenoasa pe care incercam sa o creem, atat prin ambientul deosebit al restaurantului, cat si prin evenimentele pe care le vom organiza acolo.

„Am avut nevoie de experienta a mai bine de 10 ani de munca in domeniul culinar pentru a obtine efectul si spiritul Hugo, restaurantul nostru drag unde vrem ca serviciile sa fie atat de grozave, mancarea atat de buna, iar ambientul si muzica atat de placute incat si la urmatoarele intentie a ta de a vizita un restaurant, sa alegi, cumva natural, tot Hugo.
Suntem parte a unui business de familie, in care pasiunea pentru mancarea buna, pentru ambianta, frumos, pentru bun gust (in toate sensurile sale) a fost prezenta intotdeauna, in tot ceea ce am facut in acest domeniu. Ne place sa credem ca am reusit. Ramane ca tu, client al nostru, sa ne si confirmi.

Ne place sa gatim! Atat de mult, incat am luat toata bucataria internationala la un loc cu produse traditionale romanesti, am intors-o pe toate fatetele, am ales si… am conceput meniul Hugo.

Te asteptam sa il parcurgi si sa alegi si tu. Cu cat mai multe, cu atat mai bune. Pofta va veni de la sine!”

Contact Hugo The Office:

Adresa: Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, clădirea ‘The Office’, parter
Telefon: 0364 110 437
E-mail: [email protected]
Program: 08:00-23:00 , S-D: 11:00-23:00
Website
Facebook

Contact Hugo City: 

Adresa: Str. 21 Decembrie 1989, nr. 13-15.
Telefon: 0752 133 546
E-mail: [email protected]
Program: L-V: 8.00–22.00, S-D: 10.00–22.00.
Website
Facebook

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc Verified
O atmosferă plăcută
Revin cu drag la Hugo datorită atmosferei plăcute de aici! :)
Scrie o recenzie

Ultimele Articole