E ziua ta? Ai, deja, un cadou de la Hugo!

de | | 2 Minute

E ziua ta? Ai, deja, un cadou de la Hugo!

Ei, bine, să ne gândim: unde să fie un loc mai bun de relaxare în oraș decât acela în care îți regăsești prietenii sau cei pe care ți i-ai dori și pe care, parcă, îi știi de-o viață? Ai intrat la Hugo Restaurant, ai intrat în acel loc familiar pe care l-ai căutat mereu, un loc în care să-ți petreci timpul liber, să asculți muzică bună, să deguști un vin sau să savurezi acea mâncare despre care vei povesti cândva, la următoarea petrecere. În sfârșit, știi tu, toate acelea care te fac să revii.

Suntem la început de an, în momentul planurilor și al programărilor. Așa că, poate, e un moment numai bun pentru a încerca să te gândești la ceva nou de ziua ta! Vino la Hugo!

Ai spațiu cât dorești, muzică bună, atmosferă pe măsură și cea mai bună ofertă a pieței de ziua ta: 15% discount la toată nota de plată! Poți veni cu o săptămână înainte sau după ziua ta, doar să ai actul de identitate la tine.

Vino cu prietenii tăi, avem loc pentru toți. Un spațiu de 370 mp (dintre cele mai mari din oraș) cu parcare subterană asigurată. Dacă adaugi și design-ul deosebit al localului, precum și bucătăria excelentă, te asigurăm că… if there is a party, this one is @ Hugo!

Contact:
Adresa: Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, clădirea ‘The Office’, parter
Telefon: 0364 110.437
E-mail: [email protected]
Web: www.hugorestaurants.ro
Facebook: facebook.com/Hugo.Restaurants

Program
L-V: 8 – 23, S: 11 – 23

“Hugo – restaurant & treats este un proiect foarte drag nouă. Am implicat resurse, oameni, idei in realizarea unui restaurant în care sa fii tratat cu drag, bun simț și bun gust. Considerați-vă, așadar, oaspeții noștri, în oricare moment al zilei!”