5/5 din 2 reviews
Pablito Cluj

Pablito Cluj – Restaurant – Fast Food cu specific mexican

Sugestiv și prietenos cum îi spune și numele, Pablito Cluj este un restaurant de tip fast food ce servește mâncăruri mexicane. Ideea a pornit de la realizarea faptului că Mexicul are o bucătărie destul de exotică pentru gusturile noastre și nu reprezintă o categorie foarte exploatată în rândul clujenilor.

Gusturi autentice în preparate sănătoase

Mâncarea preparată în stilul bucătăriei mexicane se realizează cu ingrediente autentice. Acestea sunt furnizate de distribuitori cu experiență în ceea ce privește acest tip de produse. La Pablito găsești două tipuri de sosuri specifice. Numite salsa și guacamole, ele sunt preparate din roșii și avocado, proaspete pentru a conferi un gust intens.
Legumele și carnea provin de la producători siguri. Pablito Cluj nu folosește semipreparate la produsele de bază, pentru că pune accentul pe gusturi savuroase și intense, dar și pe mâncăruri ce își păstrează nutrienții și substanțele hrănitoare. Carnea se gătește după rețetele și condimentele specifice bucătăriei mexicane.

Produse specifice

Ce putem mânca specific la Pablito Cluj? Bineînțeles, îndrăgitele preparate mexicane precum Burrito, Quesadilla și Tacos. La acestea se adaugă supă specific mexicană, care se servește cu nachos în loc de crutoane, precum și diverse sortimente de salate. Iubitorii de Coca-Cola au ocazia să testeze o băutură la fel de populară, doar că în altă formă: sucul Jarritos.
Preparatele sunt pregătite chiar în fața clientului, din ingredientele pe care le vede și care îl atrage. Astfel, poți savura cu încredere fiecare înghițitură, fără a avea suspiciuni în ceea ce privește compoziția preparatului.
Rețele sunt originale din Mexic, reproduse de un bucătar pasionat, iubitor al culturii mexicane, fascinat de diversitatea bucătăriilor din culturi diverse și cu o vastă experiență.
Cele mai îndrăgite preparate? Burrito Honey Mustard , un buritto cu pui, arome intense și savuroase, împreună cu  El Torro, burrito de vită cu sos dulce acrișor cu aroma hrean.
Pablito Cluj

Bucătărie exclusivistă într-un design colorat

Pablito Cluj reprezintă bucătărie mai diferită, mai exclusivistă, dar totodată adaptată să fie bună și proaspătă mereu. Deși se știe că mexicanii mănâncă foarte picant și gras, Pablito a ales să scoată în evidență gustul mâncărurilor mexicane și calitatea lor. Preparatele sunt pe bază de carne de pui, vită, orez, legume și tortilla (care este foarte subțire). Totuși, există opțiunea de a face din orice produs nepicant, mai picant sau chiar foarte picant.
La Pablito Cluj găsești un spațiu micuț și vesel, plin de culoare și optimism, specific mexicanilor. Energia pozitivă este transmisă atât prin decor, cât și gusturile specifice, dar prietenoase pentru oricine.
Te poți bucura de preparatele de la Pablito Cluj și în confortul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să comanzi de pe HipMenu, Glovo sau FoodPanda.

Date de contact:

Adresa: Str Ploiești, nr. 26 – 28
Telefon: 0741 609 990
Mail[email protected]
Facebook
Program: Lu – Vi 10:00 – 22:00

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Pablito Cluj – Restaurant Fast Food cu specific mexican
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Str Ploiești, nr. 26 - 28 cluj-napoca
Telefon: 0741 609 990
Orar: Lu - Vi 10:00 - 22:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Dana
Good Mood Food - Tasty Burritos
Scrie o recenzie

Ultimele Articole