Leac pentru foame și pofta de arome îndrăznețe | Pablito Cluj

de | | 2 Minute

Leac pentru foame și pofta de arome îndrăznețe | Pablito Cluj

Veselie și voie bună la Pablito. Nu știm ce ziceți voi, dar pentru noi mâncarea mexicană înseamnă veselie și voie bună. Că o fi din cauza spiritului lor așa, mai energic și pozitiv care se resimte în alimentația lor specifică, fie, pur și simplu din cauza gusturilor îndrăznețe, nu știm. Poate e pur și simplu o percepție subiectivă asupra acestei culturi. Oricum ar fi, cert este că există locuri în Cluj care transmit o puternică emoție pozitivă. Precum Pablito. Un leac pentru melancolie și tristețe? Posibil, pentru unii. Un leac pentru foame și pofta de arome îndrăznețe? Absolut.

Mesele de la Pablito sunt pline de culoare, bogate în diverse preparate.

Aici te poți îndeletnici cu o atmosferă prietenoasă, în care fiecare clipă se trăiește în armonie deplină. Deși sunt preparate de tip fast-food, Pablito oferă arome proaspete de fiecare dată. Indiferent de produsul pe care alegem să îl consumăm, vom avea ocazia să vedem cum este preparat acesta și ce ingrediente conține. Iar dacă gusturile picante nu reprezintă un punct atractiv, ei bine, putem gusta mâncarea mexicană la limita de picant tolerabilă de către organismul nostru.

Ce ne recomandă Pablito?

Experiența vastă într-o bucătărie mexicană vine la pachet cu o cunoaștere în detaliu a ceea ce înseamnă preparatele specifice. De aceea, pentru momentele când poftele sunt nehotărâte, recomandarea bucătarului este o soluție cât se poate de utilă. Care sunt, astfel, recomandările de la Pablito?

  • 2 Soft Tacos All-In

Un preparat îndrăgit de mulți iubitori de mâncare mexicană, tacos este creat din tortilla cu o umplutură de carne, condimentată în stil propriu.

Pablito

  • Quesadilla All-In

Un preparat mexican pe bază de tacos, cu un strat consistent de brânză, uneori cu carne, fasole, legume, învelite în tortilla.

Pablito

  • Burrito All-In

Varianta mexicană a mult îndrăgitei shaorma, cu altfel de ingrediente, gătite după tehnicile bucătăriei tradiționale mexicane. Burrito conține o combinație neobișnuită dintr-o gamă variată de ingrediente.

Pablito

Și pentru că nu de puține ori se întâmplă să preferi o masă mai lejeră, Pablito a adăugat în meniu două tipuri de salate. Create din ingrediente proaspete, acestea salate reprezintă opțiuni avantajoase: Salata cu avocado și salata cu pui.
Te poți bucura de preparatele de la Pablito Cluj și în confortul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să comanzi de pe HipMenu, Glovo sau FoodPanda.

[Tips! vezi detalii despre istoricul bucătăriei mexicane » aici.]

Date de contact:

Adresa: Str Ploiești, nr. 26 – 28
Telefon: 0741 609 990
Mail[email protected]
Facebook
Program: Lu – Vi 10:00 – 22:00