Opțiuni pentru o masă rapidă și sățioasă | Sultan Cluj

de | | 2 Minute

Opțiuni pentru o masă rapidă și sățioasă | Sultan Cluj

La Sultan Cluj gusturile se joacă în farfurie. Înțelegem cu toții acele momente când avem nevoie de ceva bun. O shaorma proaspătă poate fi un motiv de bucurie pentru mulți dintre noi. Mai ales în unele momente mai speciale din viața noastră. De multe ori tindem să asociem gusturile cu anumite momente. De aceea, unele produse ne sunt atât de dragi, iar cu cât amintirea este mai îndepărtată gustul parcă este mai plăcut.

De Sultan Cluj spunem că este o prezență clujeană veche, aromată și prietenoasă. Poziționat chiar în inima orașului, pe strada Memorandumului, la numărul 4 mulți dintre locuitori ar putea spune că este acolo dintotdeauna. Integrarea în peisajul clujean este atât de naturală, încât tinzi să crezi Sultan Doner ne-a hrănit mereu cu preparatele sale rapide, sățioase și delicioase.

Döner potrivit la momentul potrivit

O societate în continuă dezvoltare precum Clujul presupune o adaptare constantă. Buna relaționare este astfel asigurată, iar același standarde cunosc mereu îmbunătățiri. Sultan Cluj a decis să se apropie mai mult de locuitorii orașului. Iar pentru că lipsa de timp și vremea nefavorabilă ne țin deoparte de unele unele privilegii, serviciul de livrarea la domiciliu este un real ajutor. Lansat prin platforma HipMenu, serviciul de livrare poate ajunge în multe zone din oraș. Astfel ai confort și economisire de timp garantată. Iar Sultan Cluj promite aceleași gusturi proaspete, redate de aceleași ingrediente.

Sultan Cluj

Arome proaspete

Ce îi trebuie unui preparat fast food pentru a fi delicios? Ingrediente proaspete. Diversitatea produselor trebuie menținută mereu prin utilizarea ingredientelor în formă cât mai naturală, provenite din surse sigure. Totuși, nimic nu se compară cu gusturile ingredientelor proaspete.

Sultan Cluj

Fiind atât de apreciate, Sultan Cluj are grijă să mențină gusturile consacrate tocmai prin aceste ingrediente. Iar pentru că folosește metode speciale de pregătire a cărnii, pe care o alătură cu succes îndrăgitelor chifle pufoase, făcute pe loc, creează arome specifice, extrem de apreciate.

Sultan Cluj

Iar dacă vă întrebați ce preparate puteți servi la Sultan Doner Cluj, vă mai zicem că meniul vă va da mult de gândit până veți lua decizia finală. Cum gusturile sunt atât de diverse, Sultan oferă o opțiune pentru fiecare. Astfel, aromele de shaorma și doner pot fi de pui, de vită sau … vegetarian (caș pane/ falafel).

[Tips! Poți să vezi un top al preferințelor clujenilor aici.]
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.