Sultan Doner: prin ce produse i-a cucerit pe clujeni?

de | | 4 Minute

Ce preferă clujenii în materie de fast-food de la Sultan Doner ?

Sultan Doner de pe strada Memorandumului din Cluj este unul dintre cele mai vizitate și apreciate restaurante fast food din Cluj. Cu ce îi atrage pe Clujeni? Graba continuă în care ne aflăm zi de zi ne supune unui stil de viață energic. Omul cotidian s-a obișnuit cu un grad de confort mărit. Nu neapărat fizic, însă prin activități pe care nu le mai practică oricine. Gătitul, cu siguranță nu mai este la îndemâna oricui. De ce să nu te bucuri de gusturile intense ale mâncărurilor, făcute de specialiștii de la Sultan Doner? Astfel, economisești timp și te bucuri de o mâncare savuroasă.

Specialități turcești în inima Clujului

Amplasat într-o zonă centrală, a devenit un punct cunoscut printre clujeni. Nu, nu pentru poziție, ci pentru preparate. Mâncărurile calde, proaspete și aromate i-au cucerit pe locuitorii acestei urbe. Meniul diversificat este potrivit pentru preferințele multor persoane. Vegetarian sau nu, fiecare va găsi o opțiune pentru o masă sățioasă.

Aromele bucătăriei orientale

Știm cu toți că țara de origine a döner-ului, shawormei și a kebab-ului este Turcia. De aceea, Sultan Doner pune accentul pe aromele orientale. Cum? Prin respectarea rețetelor originale, luate din țara mamă. Pasiunea pentru gusturile bucătăriei orientale este fidel evidențiată în fiecare preparat. Mai mult decât atât, pentru a simți aromele adevărate, Sultan Doner folosește ingrediente turcești. Iar pentru un plus de originalitate, pufoasele și gustoasele chiflele sunt pregătite pe loc, zilnic din ingrediente proaspete.

Sultan Doner (1)

Sultan Doner (1)

Care sunt produsele preferate de Clujeni?

Produse vedetă în materie de fast-food sunt multe. Însă fiecare are ceva aparte, un gust, o aromă pe care nu o găsești decât într-un singur loc. Sultan Doner oferă o paletă largă de preparate originale, care de care mai delicioase. Cele mai populare preparate sunt:

1. Döner de pui în chiflă homemade – carne rumenită la rotisor, legume proaspete şi sosuri preparate din iaurt, totul în chiflă sau lipie coaptă pe vatră în fața ochilor tăi. O masă ce poate ține loc, fără probleme unui prânz copios, compusă dintr-un fel principal, garnitură și salată. În plus, este și extrem de gustoasă.

Sultan Doner (1)

2. Shawarma de pui – una dintre cele mai populare preparate fast – food la nivel național, la Sultan Doner este pe locul 2 în topul preferințelor clujenilor. Carnea proaspătă și fragedă, legume atent alese și sosurile fine sunt pregătite cu grijă și cu multă pasiune. Pregătită cu lipie homemade, pe loc în fața clienților.

Sultan Doner (1)

3. Doner vită Black Angus – un preparat inedit, delicios, creat din carne proaspătă și suculentă, alături de chifla fragedă, legume proaspete și sosuri aromate.

Sultan Doner (1)

De ce preferă clujenii Sultan Doner în materie de fast-food? Pentru diversitatea meniului, gusturile intense și originale, alături de un cadru jovial, și prețurile accesibile. Dar și pentru chiflele și lipiile care nu conțin conservanți, fiind proaspete, preparate pe loc.

Sultan Doner (1)

Mesele prieteniei

Un loc al prieteniei și al rememorării năzdrăvăniilor făcute alături de prieteni. Asta reprezintă Sultan Doner pentru mulți dintre clujeni. Este un loc ideal pentru cele mai neobișnuite discuții alături de cele mai speciale persoane. Sultan Doner atrage clujenii prin a sa atmosferă prietenească și specialitățile turcești în materie de fast-food.

O alegere ușoară și rapidă

Suntem ademeniți zilnic de mirosurile puternice și atrăgătoare ale mâncărurilor. De aceea, cu greu reziști tentației de a nu-ți face poftele, mai ales când organismul cere „ combustibil”. Că sunt plăceri vinovate sau nu, de multe ori alegem să ne îndeplinim nevoile imediate. Mulți clujeni sunt la curent cu aceste fapte. Mai ales când vorbim de Sultan Doner.

Sultan Doner (1)

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.