5/5 din 2 reviews
Sultan Doner Cluj

Sultan Doner Cluj 

Sultan Doner Cluj – locul potrivit pentru un döner excelent! 

Atunci când pofta de ceva bun pune stăpânire pe corpul tău, este bine să știi că în centrul Clujului avem unul dintre cele mai apreciate locuri pentru mâncarea „la lipie sau la farfurie” – Sultan Döner Cluj. Aflat chiar pe una dintre cele mai intens circulate artere din oraș – pe strada Memorandumului, nr. 4 – la Sultan veți găsi multe lucruri pe care le veți îndrăgi și care vă vor face să reveniți aici – fie la ore târzii, după o seară de quiz, fie în timpul zilei, atunci când aveți poftă de ceva bun, sățios și la un preț rezonabil.

Specialitățile de la Sultan Doner Cluj

Acest local din centrul orașului surprinde vizitatorii nu doar prin atmosfera sa elegantă, atipică, ci și prin preparatele pe care le are în meniu. Carnea de vită Angus, lipia cu susan și chifla proaspăt scoasă din cuptor, carnea de pui savuroasă, legumele proaspete și sosurile variate oferă o incursiune culinară de excepție în Turcia – țara de origine a döner-ului, shawormei și a kebab-ului.

La Sultan Döner Cluj veți putea surprinde cel mai bine dinamismul Clujului. Aici veți putea cunoaște multiplele fațete ale orașului și vă veți pătrunde de aerul tineresc pe care îl inspiră urbea noastră. În orice moment al zilei, la Sultan Döner Cluj veți fi întâmpinați de fețe zâmbitoare, de dialoguri inspirate și de replicile pline de umor ale chelnerilor.

În plus, pe lângă aceste avantaje certe, Sultan Doner Cluj este deschis non-stop. Astfel, indiferent de momentul când ți se face foame și vrei ceva bun, aici vei găsi mereu ușile deschise, veselie, mâncare bună care îți va fi servită pe săturate.


Dacă aveți drum pe Memo, trebuie să încercați specilitățile de la Sultan Döner & Shawarma. Vă vor plăcea!
Acum vă puteți comanda preparatul dorit prin comandă online de pe Hip Menu. 

Sultan Doner Cluj

Informatii de contact

Numele locatiei: Sultan Doner Cluj – locul potrivit pentru un döner excelent!
Contact: E-mail Facebook
Adresa: Str. Memorandumului, Nr. 4, Cluj-Napoca
Telefon: +40 726 252 846
Orar: Non-Stop
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Sabina
Scrie o recenzie

Ultimele Articole