Muzica Live Nunta

de | | 2 Minute

Muzica Live Nunta

Vrei ca evenimentul tau sa fie marcat de senzatia unica oferita de muzica live? In rubrica Nunta si Botez vei descoperi adevarati artisti, din Cluj, care iti vor incanta invitatii cu o muzica live de exceptie!

Muzica este acel element care da savoare celor mai frumoase clipe din viata noastra! Toti tindem sa asociem anumite experiente cu melodiile si versurile noastre preferate sau cu unele cantece care se auzeau, tare sau incet, pe fundal. Tocmai pentru ca muzica are un impact atat de deosebit asupra emotiilor noastre, atmosfera unui eveniment depinde in mare masura de oamenii care o creeaza…

Prin intermediul rubricii Nunta si Botez lansata de curand, Cluj.com va recomanda artisti desavarsiti care, prin muzica lor, vor aduce un plus de emotie si unicitate acestor momente deosebite din viata voastra!

m4music

Formatia m4music Cluj se adreseaza in primul rand celor care isi doresc un eveniment de muzica live, cu un program personalizat.
Elementul de noutate adus de formatia m4music Cluj pe piata muzicii live se datoreaza faptului ca toti instrumentistii trupei sunt muzicieni consacrati, de cariera, care pot aborda cu usurinta toate genurile muzicale si astfel se pot adapta la cerintele particulare ale evenimentului.

Mai multe informatii despre m4music puteti afla aici.

3 o’clock

3 o′clock este numele trio-ului vocal format din Nicole David, Andrada Măniac şi Andreea Alexievici. Cele trei fete sunt din Alba Iulia şi se cunosc de 13 ani. În tot acest timp au fost colege la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia şi apoi la Academia de Muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca.

Mai multe informatii despre 3 o’clock puteti afla aici sau accesand pagina lor oficiala.

Cvartet Extravaganza

În funcţie de ocazii şi de preferinţele dumneavoastră, Cvartetul Extravaganza va ofera, prin eleganta si profesionalism, muzica perfectă oricărui tip de eveniment, muzica ce îi va cuceri şi încânta chiar şi pe cei mai pretenţioşi invitaţi.

Mai multe informatii despre Cvartetul Extravaganza puteti afla aici.

cvartet extravaganza cluj3

Wedding Music

Servicii de interpretare si organizare artistica. Formațiile noastre muzicale vă pun la dispoziţie toate genurile şi stilurile de muzică ambientală şi de divertisment, care oferă oricărui eveniment festiv un plus de atmosferă şi eleganţă.

Mai multe informatii despre 3 o’clock puteti afla aici sau accesand pagina lor oficiala.

wedding music cluj