Wedding Music

Postat în: Muzica Live

Wedding Music – Servicii de interpretare si organizare artistica.

Formațiile noastre muzicale vă pun la dispoziţie toate genurile şi stilurile de muzică ambientală şi de divertisment, care oferă oricărui eveniment festiv un plus de atmosferă şi eleganţă.

Wedding Music este o firma de servicii de organizare și interpretare artistică care a fost gândită de doi tineri absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj Napoca, violonistul Gergely Balint și pianistul Kosa Krisztian.

Practicând stilul cafe-concert și cocktail music au decis să cânte muzică nu numai pe scenele sălilor de concerte, ci și în localurile din Cluj, oferind muzică de calitate cluburilor și restaurantelor selecte din oraș.

Răspunzând solicitărilor de acest gen au alcătuit mai multe formații profilându-se pe un vast repertoriu de divertisment. Astfel cel puțin opt formații vă pun la dispoziție toate genurile și stilurile de muzică ambientală care oferă oricărui eveniment special un plus de atmosferă și eleganță.

Contact
Adresa: Cluj Napoca, Str. Napoca nr. 2-4, ap. 9
Va așteptăm în biroul nostru în centrul Clujului, pe strada Napoca nr. 2-4, vis a vis de fostul Hotel Continental. Întâlnirile se fac doar pe bază de programări.

Telefon: +40721262464, +40747074241. Dacă nu putem răspunde, vă resunăm înapoi în cel mai scurt timp posibil. Mulțumim!

Website: weddingmusic.ro
E-mail: [email protected]