Comuna Poieni – generalitati

de | | < 1 Minute

Comuna Poieni – generalitati. Proiecte in curs de derulare

Redactor: Gavrila Monica
Fotograf: Călin Precup

Articol inclus in proiectul Clujul Văzut Altfel. Pentru mai multe detalii despre comuna Poieni, click aici. Multumim voluntarilor pentru culegerea informatiilor, fotografii si text. 

Comuna Poieni reprezinta o regiune cu un potential urias de dezvoltare, iar primarul dl. Boca cunoaste aceasta realitate. Acesta a reusit sa evidentieze resursele de ordin natural, cultural si istoric in scopul de a creste vizibilitatea regiunii in randul turistilor prin crearea unor proiecte de anvergura.

Printre acestea se numara si crearea unui centru de promovare turistica a zonei. In cadrul acestui centru se vor dezvolta strategii de promovare internationala a zonei si se vor centraliza toate informatiile de interes pentru turisti.

In plus, anexat acestui centru de promovare turistica, s-a construit si un muzeu al comunei Poieni in care vor fi prezentate diverse vestigii istorice si culturale. Pentru mai multe detalii urmariti site-ul cluj.com.

De asemenea, pentru cei care adora senzatiile tari si vor sa simta libertatea zborului, in comuna Poieni s-a construit unul din cele mai renumite centre de planorism din zona Ardealului. Aici exista posibilitatea de a cutreiera natura bogata a Vaii Draganului atat la pas, prin paduri si poteci arhaice, cat si prin zbor cu ajutorul planoarelor.

Detaliile au fost furnizate de catre dl primar al comunei – Gheorghe Constantin Boca.

Pentru o viziune mai subiectivă asupra comunei Poieni, descrisă prin ochii unui turist curios, vă invităm să parcurgeți alături de Monica un sejur minunat în această zonă:

I. GENEZA
II. Prietenia Iubu – Blaga. Final de saptamana boem
III. Vindecatorul Apusenilor din Satul Hodisu
IV. Cetatea Bologa
V. Off-road spre Lumea Pierduta (Deznodamantul: Barajul Dragan)