Claudiu Nerghes la X-Factor!

de | | < 1 Minute

Claudiu Nerghes este unul dintre clujenii care si-au facut curaj sa participe anul acesta la X-Factor, celebra emisiune aflata in cautare de oameni talentati care detin asa-numitul „factor x”, un talent muzical caruia i se adauga un „nu-stiu-ce”.

Claudiu, despre care am mai scris pe Cluj.com, sau Loud Empire, pentru cei care sunt familiari cu numele lui de scena, nu este doar un alt pasionat de muzica, el este unul dintre acei oameni dispusi sa lupte si sa actioneze pentru a-si indeplini visele. Treaba deloc usoara cand esti pus in fata unui public in cautare de talente reale si a unui juriu nu tocmai usor de multumit, care a mai vazut o multime de oameni mai mult sau mai putin talentati, chiar in acea zi.

Tocmai de aceea, ne putem mandri cu prestatia lui Claudiu Nerghes, care a reusit sa impresioneze atat juriul, cat si publicul, interpretand melodia „This is what it feels like”, by Armin van Buuren. Desi stia ca stapaneste bine melodia, Claudiu, probabil ca orice alt participant, a fost cuprins de mari emotii inainte sa paseasca pe scena. Reusind sa le controleze insa si pastrand o atitudine pozitiva si dorinta de trece mai departe, tanarul nostru clujean s-a remarcat printr-un timbru vocal placut, o atitudine agreabila si un zambet molipsitor!

Suntem nerabdatori sa ii urmarim progresul in cadrul emisiunii X-Factor si, speram ca alaturi de cat mai multi clujeni, ii tinem pumnii si il sustinem!
Va vom tine la curent!

Pe Claudiu Nerghes il gasiti si il puteti sustine pe pagina lui de facebook: www.facebook.com/LoudEmpire

Aici puteti viziona auditia care i-a adus 3 de DA :

Iar reactiile juriului, care au fost mai mult decat favorabile: