Loud Empire – un artist cu care ne mandrim

de | | 2 Minute

Pana acum v-am tot vorbit despre lucrurile frumoase pe care ni le ofera orasul Cluj. Despre locuri de neuitat, despre evenimente interesante sau despre alte si alte aspecte pe care le putem gasi doar aici, in orasul nostru iubit, Cluj.

Ne intrebam de ce e Clujul atat de frumos si de iubit. Probabil datorita istoriei de sute de ani, sau poate datorita starii de bine pe care ne-o confera, dar nu este oare vorba despre oamenii care il populeaza? Stiti cum se zice, ca omul sfinteste locul. Asadar credem ca orasul este in primul rand atat de apreciat datorita oamenilor!

Unul dintre clujenii cu care ne mandrim este Claudiu Nerghes, pe numele sau de scena Loud Empire. Pe Claudiu sigur il cunoasteti daca ati fost la Ghibstock sau la evenimente muzicale organizate de Polus Center.

Claudiu face ce stie el mai bine: canta. Si nu oricum, ci cu mult talent si pasiune. Pentru cei care nu-l cunosc pe Claudiu Nerghes (Loud Empire), el este din Cluj, are 20 de ani si studiaza Tehnica Dentara la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu. Chiar daca studiaza Tehnica Dentara, adevarata lui pasiune este muzica si isi doreste o cariera plina de succes in muzica.

Momentan Claudiu are inregistrate 2 melodii, iar la sfarsitul lunii urmeaza cea de-a treia pe care o va inregistra alaturi de Big Time Production si care va fi o surpriza pentru toata lumea.

Ne mandrim cu Claudiu datorita muncii pe care o depune. Stie exact care este telul sau in viata si face tot ce poate ca sa-l atinga. Toata imaginea scenica si-a creat-o singur, la fel si muzica sau versurile. Ne-a marturisit ca i-ar placea chiar sa-si produca singur muzica. Numele de scena Loud Empire sugereaza imperiul muzical pe care doreste sa si-l cladeasca, un imperiu care sa rasune atat de tare incat il poate auzi o lume intreaga, de aici si denumirea „Loud”.
In aceasta idee a ales si un logo grafic: un triunghi in care sta scris cuvantul „Loud”.

Un vis pe care il are este acela de a canta alaturi de nume cunoscute ale muzicii romanesti, cum ar fi Smiley, Antonia, Skizzo Skillz sau Inna. Muzica pe care o face si talentul sau ii vor permite cu siguranta sa ajunga pe scena alaturi de artistii visati. Un prim pas a fost facut, anul acesta de Valentine’s Day a cantat in deschiderea artistei Antonia. Bineinteles, Claudiu este deschis la orice colaborare!

In 27 mai il puteti asculta pe Claudiu Neghes (Loud Empire) la Zilele Clujului. De asemenea, Claudiu s-a inscris la concursul X Factor, care spera sa fie un succes. Noi ii tinem pumnii si suntem alaturi de el! Speram sa-l sustineti si voi, pentru ca este cu siguranta un model bun pentru Cluj. Ca sa vedeti ca avem dreptate, aici puteti asculta cateva melodii compuse de Claudiu Neghes.

Si un cover:

Pe Claudiu il puteti sustine aici cu un like: https://www.facebook.com/LoudEmpire?fref=ts