Mama Manu

Mama Manu Cluj-Napoca

Cu o experienta de peste 5 ani, Mama Manu este cea mai cunoscuta shawormerie din Cluj-Napoca. Fast Food-ul ar putea fi considerat chiar un simbol culinar al orasului. Gustul delicios, inconfundabil al preparatelor orientale, servirea impecabila si diversitatea meniurilor sunt doar cateva din reperele care au contribuit la transformarea acestui local intr-un brand al Clujului.

Mama-Manu se deosebeste de restul restaurantelor de tip fast food prin ospitalitate, serviabilitate, igiena si un meniu unic. Toate aceste elemente au transformat shaormeria intr-un simbol culinar al orasului, iar azi, nu exista persoana care sa nu-si fi comandat o shaworma, un sandwich sau un falafel de la shaormerie.Daca sunteti in cautarea unei gustari rapide sau a unei mese copioase pe care sa o serviti in liniste sau to go, tot ce trebuie sa faceti este sa va indreptati spre una din cele patru locatii Mama-Manu. Strategic amplasate in oras, shaormeria se mandreste cu cinci fast-food-uri: pe Strada Eroilor  nr.43, in Manastur – statia Minerva, in Piata Garii (chiar vis-a-vis de gara), pe Strada Piezisa nr.23 si in Zorilor, pe Strada Republicii, fost Camin Zero.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzieUltimele Articole