Mama Manu, shaormeria numărul 1 în Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Mama Manu, shaormeria numărul 1 în Cluj-Napoca

Mama Manu îți oferă shaorma Non Stop în patru locații din Cluj-Napoca: Bulevardul Eroilor, nr. 43, în Cartierul Mănăștur, stația Minerva, în Piața Gării și, ultima deschisă, pe strada Piezișă, nr 23. Suntem oprirea ta de zi și noapte pentru cea mai bună shaorma din Cluj, pentru o masă îndestulată care să-ți potolescă foamea.

Suntem cea mai bună și cunoscută shaormerie din oraș, lucru confirmat nu numai de către clienții noștri fideli, dar și de ultimile statistici care plasează Mama Manu pe primul loc, într-un top al shaormeriile din Cluj cu cea mai mare cifră de afaceri.

Mama Manu

Cei 11 ani de experiență în prepararea de mâncăruri orientale, dorința de perfecționare, diversificarea meniului, munca în echipă, au condus la transformarea locațiilor Mama Mama într-un brand al Clujului.

Am devenit foarte populari în rândul studenților care atunci când muncesc pentru examene își încarcă bateriile hrănindu-se cu preparatele noastre gustoase, iar când sărbătoresc sfârșitul unei sesiunii o fac tot la noi în local. Le-am răsplătit fidelitatea și am deschis chiar în campusul studențesc, din Hașdeu, o shaormerie cu de toate. În toamnă se vor întoarce la cursuri, iar noi îi așteptăm cu deja „consacratele”, shaorma, falafel, dar și cu grătar de pui, hamburgeri, șnițel sau caș pane.

mancare orientala mama manu cluj snitel cu cas

Având alte două localuri bine poziționate, în centru, pe Bulevardul Eroilor, nr. 43 și în Piața Gării, zone aglomerate în special de turiști și de persoane venite din alte județe, cu diferite treburi, suntem cunoscuți și în rândul acestora. Iar faptul că funcționăm Non Stop a fost apreciat de o bună parte din clienții noștri. Anumite competiții sportive, concerte sau diferite alte evenimente se prelungesc până noaptea târziu, iar spectatorii caută o masă caldă pe care să o poată savura rapid și care să le potolească foamea. Sunt fericiți când ne găsesc dispuși să le oferim gustul delicios, inconfundabil al preparatelor orientale.

Prieteni avem și în cartierul Mănăștur. Aici ne caută în stația Minerva, unde pot comanda shaorma sau alte mâncăruri delicioase pe care le pot servi după preferințe la lipie, bachetă sau chiflă. După o zi de muncă, odată coborât din autobuz, este mult mai practic să-ți comanzi o porție de piept de pui sau aripioare de pui picante și cartofi prăjiți decât să ți-o gătești acasă. Câștigi timp pentru a te relaxa!

Echipa Mama Manu te poftește, la oricare dintre cele patru locații, să îți încânte simțurile papilare!