La Mama Manu, shaorma și falafelul gătite precum la ele acasă, în Orient

de | | 2 Minute

La Mama Manu, shaorma și falafelul gătite precum la ele acasă, în Orient

Restaurantele noastre fast-food Mama Manu sunt recunoscute în oraș pentru gustul delicios pe care îl dăm preparatelor, dar mai ales shaormei. La noi mâncărurile orientale, precum shaorma, falafelul, sunt ca la ele acasă, în Orient, gătite după o rețetă unică și aromate cu condimente numai de bucătarii noștri știute.

După multă muncă, dedicație pentru lucru bine făcut, am reușit să devenim cea mai bună și cunoscută shaormerie din Cluj-Napoca. Mama Manu se află pe primul loc, în topul shaormeriile din Cluj cu cea mai mare cifră de afaceri, spun și cele mai recente statistici.

La Mama Manu, shaorma și falafelul

Gustul unic al shaormei Mama Manu poate fi savurat în patru locații din Cluj-Napoca. Fast-food-urile Mama Manu sunt ușor de reperat fiind amplasate strategic în oraș.

Cel mai căutat pe timpul zilei, dar, mai ales pe timp de noapte, când petrecăreții ies din cluburi, este fast-foodul din inima Clujului, mai precis de pe Bulevardul Eroilor, nr. 43. Pentru că este deschis non-stop, aici îți poți potoli foamea după o noapte de distracție în club.

Fast-foodul din Piața Gării, situat vis-a-vis de Gară, este amplasat la fel de strategic, deoarece aici este zona în care ajung cei care vin sau pleacă din Cluj-Napoca cu trenul, o zonă intens circulată nu numai de clujeni, dar și persoane din alte județe sau turiști din străinătate. Pe lângă prețioasa shaorma, la fast-foodul din Piața Gării te servim cu diferite mâncăruri (caș pane, grătar de pui, falafel) servite la farfurie, la lipie, bachetă sau chiflă.

Un alt loc tranzitat de mulți clujeni este stația Minerva din Mănăștur. De la fast-foodul nostru de aici, în drum spre serviciu dimineața poți să-ți iei gata făcute sandwich-urile reci, cu salam și caș ori șuncă și caș, la un preț foarte accesibil 5.5 lei .

La Mama Manu, shaorma și falafelul

Cel mai nou restaurant fast-food Mama Manu este cel de pe str. Piezisa nr. 23. Dacă ești student și faci parte din categoria fanilor noștri – numărul 1, studenții, te așteptăm cu shaorma, falafel, grătar de pui, hamburgeri, caș pane și multe alte bunătăți culinare.

Oriunde te-ai afla în oraș, în fast food-urile noastre găsești soluții atunci când trebuie să iei masa și nu știi unde. Gama variată de preparate, localurile curate și servirea promptă te vor face să mai revii!

Contact:

Telefon: 0264 432 801, 0730 735 550
E-mail: [email protected]
Facebook

Program: non-stop