Mama Manu: Preparate pe gustul tuturor!

de | | 2 Minute

Mama Manu: Preparate pe gustul tuturor!

Martie aduce primăvara, iar ieșirile în orașul încălzit de razele îndrăznețe ale soarelui sunt alternativele cele mai inspirate atunci când aveți mai mult timp liber.

Că sunteți cu prietenii, că sunteți cu familia, după plimbările în parc, vizitele la muzeu sau expoziția unui artist contemporan, localul cel mai potrivit pentru a lua masa este Mama Manu. Mama Manu este cea mai cunoscută shaormerie din Cluj-Napoca și are o experiență ca fast food de aproximativ 11 ani. În toți acești ani, echipa Mama Mama s-a perfecționat încercând astfel să satisfacă nevoile clienților.

Fast-food-urile Mama Manu sunt ușor de reperat atunci când va aflați în oraș, fiind amplasate strategic, unul chiar în inima Clujului, pe Bulevardul Eroilor, iar un altul chiar vis-a-vis de Gară. De asemenea, un fast food Mama Manu se mai găsește, în cartierul Mănăștur, în stația Minerva, iar un altul pe strada Piezișa, recent deschis.

La oricare dintre locațiile Mama Manu mâncarea este gătită după o rețetă unică în țară, iar dragostea pentru gustul delicios se simte în fiecare farfurie. De aceea, cine gustă o dată din preparatele gătite aici se reîntoarce cu mare drag pentru a se bucura iarăși de gustul atât de dorit al unei shaorme gustoase, al unui hamburger bine făcut.

Preparatele orientale precum falafelul sau shaorma sunt printre cele mai râvnite preparate de la Mama Manu. La lipie, cu sosuri care mai de care mai savuroase cele două preparate sunt combinațiile perfecte pentru un gust fără cusur. Servită la farfurie, la lipie, chiflă sau baghetă, gustul cărnii de vită sau de pui (depinde de preferințele fiecăruia) de la Mama Manu vă va bucura, fiind unul diferit de cel oferit de mâncărurile pe care le serviți zilnic.

Mama Manu: Preparate pe gustul tuturor!

Pentru ieșirile cu prietenii, în afară preparatele orientale, puteți apela mai ales la preparatele „crispy”. Cartofii prăjiți cu aripioare picante ori puiul la rotisor vor înveseli atmosfera atunci când veți lua masa. Alături de aripioarele picante, în meniu, mai găsiți șnițel crocant, grătar de pui, hot-dog, hamburger, cașcaval pane, sandwich și diferite tipuri de salate asortate. Și este bine de reținut că pentru a vă stinge stetea aveți la dispoziție gama de răcoritoare cola.

Ca și surpriză dulce, Mama Manu vă prezintă deliciosul desert, cunoscut sub numele de baclava. Straturile de foi de plăcintă, umplute cu nuci și scăldate în sirop de miere, compun desertul ideal pe care îl puteți alege ca să încheiați o masă cu specific arăbesc.

Mama Manu: Preparate pe gustul tuturor!

La Mama Manu clienții se află pe primul plan. Mâncarea este pregătită la cel mai înalt nivel de sterilitate, ingredientele sunt de fiecare dată proaspete și atent selecționate, iar meniurile sunt îmbogățite cu pasiunea de a găti mâncare bună și respectul pentru cei pe care vin, comandă și servesc.

Vă așteptăm cu mare drag la Mama Manu!

Contact:

Telefon: 0264 432 801, 0730 735 550
E-mail: [email protected]
Facebook