Mâncare orientală și un gust memorabil la Mama Manu!

de | | 3 Minute

Mâncare orientală, cu arome inconfundabile și un gust memorabil, preparate savuroase și sațioase – găsim nonstop la Mama Manu!

Într-un oraș precum Clujul, diversitatea culinară este unul din avantajele de care pot profita cu toții, fie că este vorba de studenți, clujeni sau de turiști aflați în vizită aici.

În centrul orașului, pe Bulevardul Eroilor, la Mama Manu, mirosul mâncărurilor proaspete atrage orice client pofticios, dornic să guste preparate aparținând și altor bucătării, precum bucătăria orientală, ori cea a fast-food-ului dezvoltată cu precădere în Statele Unite ale Americii.

Dacă este să pornim pe drumurile Orientului Mijlociu, o shaorma sau un falafel preparate așa cum trebuie găsiți cu siguranță dacă intrați în localul potrivit.

Cu o experiență de peste 11 ani, Mama Manu este cea mai cunoscută shaormerie din Cluj-Napoca. Servită la farfurie, la lipie, chiflă sau baghetă, gustul cărnii de vită sau de pui (depinde de preferințele fiecăruia) de la Mama Manu vă va bucura, fiind unul diferit de cel oferit de mâncărurile pe care le serviți zilnic.

mancare orientala mama manu cluj falafel

Mâncare orientală sau inspirată din tradiția culinară arăbească veți găsi și la celelalte locații Mama Manu, din Mănăștur în stația Minerva și în Piața Gării, chiar vis-a-vis de gară. Falafelul, de pildă, vă va încânta ochiul, dar vă va satisface și foamea prin bogata compoziție de elemente: chifteluțe, cartofi, salată asortată, murături, lipie etc.

Ca o completare la preparatelor orientale pe care le puteți servi la fast food-urile Mama Manu, vine deliciosul desert, cunoscut sub numele de baclava. Straturile de foi de plăcintă, umplute cu nuci și scăldate în sirop de miere, compun desertul ideal pe care îl puteți alege ca să încheiați o masă cu specific arăbesc.

mancare orientala mama manu cluj baclava

La Mama Manu găsiți nu doar mâncare orientală, ci și preparate care în Statele Unite ale Americii au intrat deja în istoria culinară, după ce au fost preluate de la imigranții germani. În acest sens, piesele principale sunt hot-dog-ul și hamburgerul. Hot-dog-ul conține crenvurști de pui, salată asortată , murături, ketchup și maioneză, iar hamburgerul are carne de vită sau de pui, după preferință, salată, murături, maioneză, etc. Există și varianta ce include caș. Cheeseburger-ul conține, pe lângă ingredientele amintite mai sus, cașul.

mancare orientala mama manu cluj hamburger

mancare orientala mama manu cluj hot dog

În ceea ce privește gama preparatelor „crispy”, exită o multitudine de variante: șnițel, cașcaval pane, pulpe de pui, aripioare de pui, toate însoțite de delicioșii cartofi prăjiți și salate asortate.

mancare orientala mama manu cluj crispy

Meniurile Mama Manu sunt delicioase, potrivite pentru fiecare moment al zilei. Dacă sunteți în căutarea unei gustări rapide sau a unei mese copioase pe care să o serviți în liniște sau to go, tot ce trebuie sa faceți este să vă îndreptați spre una dintre locațiile Mama Manu din oraș.

Contact
Telefon/Fax: +40264432801 / +40730735550
E-mail: [email protected]
Web: www.mamamanu.ro
Facebook: www.facebook.com/mamamanu.cluj

mancare orientala mama manu cluj cas pane