Alege zona potrivită din Cluj pentru o nouă locație Mama Manu!

de | | 2 Minute

Alege zona potrivită din Cluj pentru o nouă locație Mama Manu!

Așteptăm propunerile voastre pe pagina noastră de Facebook

Nu oricine știe să prepare o shaorma exelentă. Shaorma de la Mama Manu este cea mai vestită din Cluj, clujeni de toate vârstele preferând-o la diferite ore ale zilei. Tradiționala mâncare arăbească poate fi comandată și pe timpul nopții, locațiile Mama Manu din oraș fiind deschise non-stop.

De ce shaorma de la Mama Manu se bucură de o atât de mare apreciere în rândul clujenilor?

În primul rând, pentru că bucătarii noștri respectă cu strictețe o rețetă, adusă din Orient. Ce condimente se folosesc și cum se completează cu sosurile sunt secrete pe care doar bucătarii le știu.

Un alt motiv este acela că produsele folosite pentru shaorma nu sunt procesate și nu conțin adaosuri chimice. Mama Manu știe cât de importantă este o alimentație corectă, de aceea, shaorma este sănătoasă, asigură o dietă echilibrată și energia pentru a putea desfășura activitățile de peste zi.

Nu în ultimul rând, Mama Manu se îngrijește ca mâncarea să fie pregătită la un grad ridicat de sterilitate. Menținerea curățeniei în spațiile în care se servește masa este una din principalele preocupări ale staff-ului.

Totodată, personalul este atent să dezvolte o relație bună, de respect, cu clientul, încercând să vină în ajutorul acestuia atunci când are nevoie.

mama manu cluj shaworma

Gustul aromat și unic al shaormei poate fi încercat Non Stop, în cele patru locații din Cluj-Napoca: Bulevardul Eroilor, nr. 43, în Cartierul Mănăștur, stația Minerva, în Piața Gării și, ultima deschisă, pe strada Piezișă, nr 23.

Vrem ca și alți clujenii să poată comanda, din zona lor, rapid și ușor mâncarea preferată de la Mama Manu. De aceea, intenționăm să deschidem o nouă locație în Cluj.

Ajutați-ne să alegem zona în care ar fi potrivit să deschidem o nouă locație Mama Manu!

Așteptăm propunerile voastre pe pagina noastră de Facebook